Miért van hányingerem?
Figyelt kérdés
lassan egy hete hogy ha el kezdek enni egy idő után hirtelen rám tör a hányinger és nem birok tovább enni mert ha tovább eszem hánynom kell közben még éhes vagyok, miért van ez?2016. jún. 25. 17:36
1/6 anonim válasza:
Nő vagy? Nem volt 1 hónapja egy túl jól sikerült buli?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen nő vagyok, nem járok bulizni
2016. jún. 25. 22:53
3/6 A kérdező kommentje:
És ha arra célzol ezzel h nem e feküdtem le valakivel és ... ,éppen menstruálók szóval nem lehet az amire gondolsz, és utoljára 2-3 hete volt dolog és védekeztünk.
2016. jún. 25. 23:06
4/6 anonim válasza:
Kevés az infó, ezért csak tippelek tovább:
- gyomor rontás (felső hasi görcsök?)
- vírusos fertőzés (nincs lázad?)
- bélflóra rendben?
- vakbél gyulladástól rendesen hánynál is sokat és fájna az alhas jobb része
- idegesség? kimerültség? Az is gyomorpanaszokkal járhat
5/6 A kérdező kommentje:
igazábol csak a mellem szúr de csak a bal, két napja tettem le a cigit, meg annyi h glutén érzékeny vagyok igy nem tudom h közre játszhaat e
2016. jún. 26. 10:46
6/6 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi hogy 2 éve volt gyomor tükrözésem és azt mondták hogy minden oké és a bélbolyhaim nincsenek annyira meg sérülve
2016. jún. 26. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!