Leülnél az utcai nadrágoddal a lakásban kanapéra, ágyra, oda, ahová tisztán, fürdés után is leülsz? A utcai nadrágodban meg akár vonaton, buszon, padon is ültél.
24 éves vagyok, anyuval élek, és őt nagyon idegesíti ez a szokásom, de nemcsak őt, bárkivel találkoztam eddig, fiúk, férfiak, mind csodálkozott rajta.
Nem tehetek róla, rögtön cserélem a nadrágomat egy bentire, amint hazaérek, különösen, ha tudom, hogy buszon, vonaton ültem. Egyszer láttam, hogy a vonatra, amivel jöttem, egy hajléktalan is felszállt, és végigülte az üléseket, ami ráadásul erősen szürke szövetülés volt, tehát ki tudja, mi lehetett még rajta, a pisiszagú hajléktalan is ráült. Amikor leszállt, láttam, hogy egy fiatal nő kapásból leült az ő helyére, persze akkor már üres volt, nem tudhatta, hogy ki ült ott előtte. Elkapott a hányinger.
Amikor vonaton ülök, a műbőrülést is törölgetem, persze felületesen tudom csak papírzsebkendővel, de még az is fekete lesz a kosztól, szárazon is.
Aztán ott a metró, utcai padok, amire cipővel is ráállnak, szintén fekszenek rajta hajléktalanok, stb. És ezzel üljek én le otthon, ahová pizsamában is, meg bugyiban is, meztelenül is?
Anyu ezt nem érti meg, ő ugyanúgy ráül az ágyamra is akár kinti nadrággal, így állandóan törölgetek, súrolok, mosok. De ezért meg veszekszik, hogy ne csináljam már ezt a mániát, nem vagyok normális, azonnal fejezzem be a súrolást és kezeltessem magam.
A családomból egyetlen egy ember sem érti, hogy miért szeretném, ha esetleg külön terítőre ülnének a fotelban, egyszerűen elveszik és ráülnek a frissen kimosott huzatra.
Rokonaim a szobában etetik a kutyáikat, a zsíros kaját sokszor a fotelban eszik meg, ők ott ülnek utána és eljönnek hozzánk, bele a tiszta textíliáimba. Szóvá nem teszem, de ha elmennek és takarítani kezdek utánuk, anyu mindjárt kezdi a veszekedést, hogy ezt ő már unja és szokjak le róla, mert nincs igazam.
Ha én vagyok a rokonaimnál, az a gatya "egyutas", mert kapásból megy a szennyesbe.
Úgy érzem, ebből nem tudok engedni. Valóban kényszerbeteg lennék, és tényleg nincs igazam?
Részben igazad van.
De totálisan túlreagálod!
Vegyél visszább...
Minek tetted fel a kérdést?
Csak megerősítésre vársz...
Pff...
Nem élünk valami túl steril környezetben ez igaz.
Viszont az ilyen szituációkban ha látod, hogy az az ülés ahol egy hajléktalan ült, nem látsz pisi vagy kaki foltot, nem hinném, hogy bármi bajod lenne a napi koszt leszámítva, amit bárhol összeszedhetsz, elég csak egy egész napot mondjuk Pesten töltened, mert ott maga a levegő is elég koszos.
Ennyi erőből ne vegyél levegőt sem, vagy járj maszkban.
Azért Michael Jackson ne legyél, legalább erősödik az immunrendszered.
Én vegyek visszább?
Mindenki szerint túlzod a dolgokat.
Bele ne halj már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!