Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fogok meg noni, es mit tehetek...

Fogok meg noni, es mit tehetek ez erdekeben? (14 ev, lany)

Figyelt kérdés
Aggodom a magassagom miatt, mivel nagyon alacsony vagyok, 147(kb)cm. Most fejeztem be a 8. osztalyt es, hat akkora vagyok, mint egy 5. osztalyos. Kellemetlenul erzem magam tarsasagban is, foleg, ha csoportkepet kell csinalni...Mar emiatt csufoltak is, nem is keveset. Felek, hogy, ha elmegyek 9. osztalyba majd nem fognak velem baratkozni, vagy nem fogok tetszeni semmilyen fiunak. Mondjuk az en csaladom nem magas fajta, foleg anyukam reszerol, de a mostani gyerekek nagyobb novesuek , csak en nem.. Az anyukam is mondta, hogy meg a novesem is megallt, mert kikozositett voltam (nem a magassagom miatt, szimpla irigyseg). Ugy latszik, hogy a lelek allapota hatassal van a testre, igaz? Mit tehetnek, hogy nojek? Jon a vakacio. ugyhogy nem fogok idegeskedni az osztalytarsaim miatt, vegre, akkor megindulhat a novesem? ( anyukam 153 cm, apukam 170)
2016. jún. 18. 13:17
 1/8 anonim ***** válasza:
edzél, amúgy csak a suliban ahol halkonzervhez hasonlóan nyomorognak a gyerekek feltünő a magasság
2016. jún. 18. 13:28
 2/8 A kérdező kommentje:
De mit tornazzak? Azt mondtak, ha biciklizek, akkor nyulhat a labam.
2016. jún. 18. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:

minden izmot edzél, súlyzóval, vízes palackkal.

[link]

https://www.youtube.com/user/hunbars

https://www.youtube.com/user/passion4profession/videos

ha egészségsebb vagy, nagyobb eséllyel nősz.

2016. jún. 18. 13:43
 4/8 anonim válasza:

18 éves korodig nőni fogsz, simán lehetsz még magasabb. Persze, sosem leszel kosaras alkat, de nőben ez nem is feltétlen probléma.

Egyébként elmehetsz orvoshoz is egy kivizsgálásra, vannak bizonyos problémák, amik kihathatnak a növekedésre is, ha most elcsípik őket, akkor még segíthetnek rajta gond nélkül.

2016. jún. 18. 13:47
 5/8 anonim ***** válasza:
NINCS olyan edzésforma, ami nyújtaná a testmagasságod. 18-22 éves korig van fejlődésben a test, tehát még bőven van időd nőni.
2016. jún. 18. 14:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez most meg lehet "ciki", de tapasztalatom szerint a ferfiak imadjak az alacsony noket :) + nem lesz nehez magasabb pasit talalnod :D

En 149 cm vagyok! 24/L

2016. jún. 18. 14:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! xD
2016. jún. 18. 15:07
 8/8 anonim válasza:

Az féligazság, hogy a sport és a testmagasság nem függ össze.

Olyan valóban nincs, amitől magasabb lennél, tehát nyújtana, az viszont bizonyított tény, hogy a gyerekkori testmozgás befolyásolja azt, hogy elérjük a genetikai lehetőségeink maximumát, tehát igenis pár centit lehet nyerni vele, de ennek fordított az oka, ez a pár centi bennünk van, de a teljesen mozgásszegény életmód hatással van a testi fejlődésre.

2016. jún. 18. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!