Mit csinálnak a niacinnal, hogy "no flush" legyen? És a "no flush" ugyanúgy hat attól, hogy nem flush?
Pl. koleszterinszint csökkentésre használhat, elosztott nagyobb adagokban, de ha nem otthon van az ember, zavaró lehet a kipirosodás, csiklandás-viszketős érzés.
de a lényeges kérdés, hogy attól ugyanúgy hathat, ha nem pezsdíti fel nagyon a bőr felszínét?
valószínű a kapszulán belül olyan kis szemcsékben van a hatóanyag, mint a nyújtott felszívódású (timed release) C vitaminnál.
(egyszerűen később, időben elnyújtva olvadnak szét a kis szemcsék, nem egyszerre)
ha nagy dózisban szeded (500-1000 mg felett/nap) akkor azért olvass utána angolul orvosi tanulmányoknak, hogy nincs-e negatív hatása a non flushnak, én úgy hallottam lehet negatív hatása is
illetve akármelyik verziót eszed, nagy dózisnál rendszeresen ellenőrizni kell a vércukorszintet, mert növelheti a vércukor/inzulinszintet idővel
de amúgy nagyon hasznos cucc, sokkal jobb még mindig mint statint szedni, az szétcseszi az ionháztartást
üdv
Köszönöm szépen.
Igazából nem zavar, ha csiklandik, még érdekes is. Csak ha nem otthon van az ember, nem tudom, hogy mennyire feltűnő a pirosodás.
Maradok különben a rendesnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!