A búzalisztben lévő gliadin és glutenin fehérjét ugyanúgy felhasználja a szervezet mint pl. a csirkemellben lévő fehérjét, vagy a tejsavófehérjét?
Figyelt kérdés
2015. okt. 12. 00:24
1/2 anonim válasza:
A szervezetünknek teljesen mindegy, hogy növényi vagy állati forrásból visszük be a fehérjét, mert nincs felcímkézve, hogy szopós malacból vagy lencsepástétomból származik-e, nem tudja megkülönböztetni őket. A tápanyagok mennyisége számít, nem az eredetük.
2/2 anonim válasza:
Ha nincs valamilyen probléma, akkor a glutén is aminosavakra bomlik, amire már nincs ráírva, hogy: Vigyázat, glutén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!