Szerintetek nagy baj, hogy ha 14 évesen 2 hónaponta cigizek és iszok?
Az van, hogy engemet a tesóm és haverom vitt ebbe a dologba bele.
Kezdjük a haverommal. 14 éves Nagyon rendes, türelmes gyerek. Harmadikos kora óta cigizik olyan heti 2-3 szálat. De az ő elmondása szerint bármikor letudná tenni. Volt is, hogy 3 hónappal ezelött 1 hónapig nem nyúlt cigihez és semmi elvonási tünete nem volt.
Ő miatta szoktam kb olyan 2 hónaponta cigizni, vizipipázni, amikor összeülünk ketten és toljuk.
A tesóm idén lesz 18. Ő olyan 14 évesen kezdett inni, de ő olyan másfél hónaponta szokott elmenni inni.
Itt vagyok én, aki, mint már elmondtam, hogy 2 hónaponta elszívok 4-5 szálat és akkor meg is ittasodok.
Egyszer voltam részeg, de azóta olyan nagy mennyisébe nem ittam.
Nagy baj-e?
Nem jó, nem is akarlak ilyenre bíztatni, nincs értelme, azért ne csináld mert más is csinálja. Lehet, hogy te nem ilyen ember vagy, elvégre téged érdekel a sorsod, különben ezt a kérdést nem tetted volna fel.
Viszont a mai fiatal generációhoz képest te még a jobbik eset vagy, kipróbálhatod, nincsen belőle gond, de ha nem muszáj ne szokjál rá.
(Akik leoffolnának üzenem, hogy jobb, ha hagyja az ember, mintha tiltanák, ha tiltva van, akkor a sok tiltás miatt később fog lázadni és kiélni magát.)
Szóval csináld ha akarod, de ennél sűrűbben ne, és tudd, hogy nem ettől leszel nagyobb ember, nincs rá szükséged..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!