Most ez mit akar jelenteni? Tüdőszűrés
Figyelt kérdés
orvosi alkalmasságihoz kellett tüdőszűrésre mennem. 40kmrel arrébb másik városban csináltattam meg mert nálunk most nem jó a gép, ez péntekhez képest volt 2 hete, azt mondták menjek 2 hét múlva az eredményért. most telt le, kiderült feleslegesen utazgattunk be másodjára merthogy eredményt nem adnak ki, itthon kell kikérnem. rendben, ma hétfő, megyek a helybeli szűrősökhoz, adom a lapot, nő utánajár azt mondja még nincs meg az eredményem, menjek vissza csütörtökön és ha akkorra sincs akkor utánatelefonál. erre fel szintén ma az előbb kaptam egy levelet, idéző a helybeli gondozóból hogy jelenjek meg náluk jövő hét pénteken...."kivizsgálás" címszóval. most ez akkor mi a fene?? most csütörtökön menjek vissza mindenképp és vigyem ezt megmutatni vagy komolyan egy vicc már ami húzódik-halasztódik ennyi ideje és mégtovább kell várni, ennyi hiányozna hogy kezdjek dolgozni egy munkahelyen2016. jún. 13. 16:25
1/3 anonim válasza:
Csütörtökön menj vissza és mutasd meg, amit most kaptál postán. Lehet, hogy ez egy teljesen általános értesítés, amit mindenkinek kiküldenek, tehát nem jelent semmit. De egyébként te is odatelefonálhatsz arra a helyre, ahol csinálták neked a szűrést, hogy miért nincs még meg a leleted.
2/3 A kérdező kommentje:
szerintem nem tudnának mit mondani ha múlthét pénteken se tudtak csak hazaküldtek hogy a helyi gondozóból kérjem az eredményt. ja és ezt az idézést pedig előzőnap csütörtökön írták és azóta jött meg mára
2016. jún. 13. 17:30
3/3 A kérdező kommentje:
elvittem ma a szűrőlapot is meg az idézőt jövőhét péntekre, azt mondta az asszisztens hogy jöjjek csak nyugodtan akkor, mert vesznek majd egy vért meg megszűrnek "nagygéppel" és a doktornő megvizsgál csak azt nem tudom hogy ez valami problémára utalhat vagy akkor mi szükség erre egy eredményhez
2016. jún. 16. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!