Mennyire nagy baj ha egy túl jól sikerült buli után véreset hánytam? SOS
Figyelt kérdés
Hánytattam magam, szóval lehet hogy kikezdte a torkomat, és nem volt nagyon véres, csak egy kicsit. Nem vagyok hozzászokva, nem szoktam alapvetően alkoholizálni. Valaki olyan írjon aki ért hozzá!2016. jún. 12. 09:44
2/8 A kérdező kommentje:
Légyszi valaki írjon már egy értelmes választ! Nagyon bepánikoltam most. Lehet nagy bajom?
2016. jún. 12. 10:59
3/8 anonim válasza:
Ha csak kis vér jött, az lehet, hogy a torkodból, főleg ha úgy érzed, hogy onnan jött (de tévedhetsz). Ha a gyomrod vérzett be, az ÉLETVESZÉLYES állapot, azonnali orvosi ellátást igényel. Hozzátéve, hogy ez csak akkor fordulhat elő, ha eddig is alkoholizáltál (amiről azt írod, hogy nem), vagy valami gyomorproblémád volt.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor forduljak orvoshoz? Azt mondták hogy csak kis vér jött. Utána is hánytam, az pedig nem volt véres. Ez volt eddig a második, hogy alkoholtól hánytam. :/ De vér még sosem volt.
2016. jún. 13. 07:14
5/8 A kérdező kommentje:
És ez mind szombat este/vasárnap hajnalban történt. Azóta a más/harmadnaposságon kívül nem történt semmi.
2016. jún. 13. 07:16
7/8 A kérdező kommentje:
Biztos? Igazából eléggé kétségbe vagyok/voltam esve, szóval a nyugtatás rám fér. Amúgy ahogy napközben elkezdtem beszélni, észrevettem hogy fáj a torkom. Szóval lehet, hogy tényleg csak az volt. Történ ilyen már valakivel itt amúgy? (És harmadnaposan normális az étvágytalanság?:/ )
2016. jún. 13. 14:27
8/8 anonim válasza:
Hát nekem többször volt (bár nem alkoholizálás miatt, hanem mert hányós betegséget kaptam el) olyan, hogy véres volt. Nyugi, semmi bajod, minden jel arra mutat, hogy csak megerőltetted a torkodat és felsebzetted. Kerüld a nagyon hideg és nagyon forró ételeket, kíméld a torkodat és ha már itt tartunk, a gyomrodat is, ha előtte szegényt ennyire kikezdte a pia. gyógyulgass ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!