Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire nagy baj ha egy túl...

Mennyire nagy baj ha egy túl jól sikerült buli után véreset hánytam? SOS

Figyelt kérdés
Hánytattam magam, szóval lehet hogy kikezdte a torkomat, és nem volt nagyon véres, csak egy kicsit. Nem vagyok hozzászokva, nem szoktam alapvetően alkoholizálni. Valaki olyan írjon aki ért hozzá!

2016. jún. 12. 09:44
 1/8 anonim ***** válasza:
ilyet ne csinálj
2016. jún. 12. 10:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Légyszi valaki írjon már egy értelmes választ! Nagyon bepánikoltam most. Lehet nagy bajom?
2016. jún. 12. 10:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha csak kis vér jött, az lehet, hogy a torkodból, főleg ha úgy érzed, hogy onnan jött (de tévedhetsz). Ha a gyomrod vérzett be, az ÉLETVESZÉLYES állapot, azonnali orvosi ellátást igényel. Hozzátéve, hogy ez csak akkor fordulhat elő, ha eddig is alkoholizáltál (amiről azt írod, hogy nem), vagy valami gyomorproblémád volt.
2016. jún. 12. 23:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor forduljak orvoshoz? Azt mondták hogy csak kis vér jött. Utána is hánytam, az pedig nem volt véres. Ez volt eddig a második, hogy alkoholtól hánytam. :/ De vér még sosem volt.
2016. jún. 13. 07:14
 5/8 A kérdező kommentje:
És ez mind szombat este/vasárnap hajnalban történt. Azóta a más/harmadnaposságon kívül nem történt semmi.
2016. jún. 13. 07:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, semmi komoly.
2016. jún. 13. 12:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Biztos? Igazából eléggé kétségbe vagyok/voltam esve, szóval a nyugtatás rám fér. Amúgy ahogy napközben elkezdtem beszélni, észrevettem hogy fáj a torkom. Szóval lehet, hogy tényleg csak az volt. Történ ilyen már valakivel itt amúgy? (És harmadnaposan normális az étvágytalanság?:/ )
2016. jún. 13. 14:27
 8/8 anonim válasza:
Hát nekem többször volt (bár nem alkoholizálás miatt, hanem mert hányós betegséget kaptam el) olyan, hogy véres volt. Nyugi, semmi bajod, minden jel arra mutat, hogy csak megerőltetted a torkodat és felsebzetted. Kerüld a nagyon hideg és nagyon forró ételeket, kíméld a torkodat és ha már itt tartunk, a gyomrodat is, ha előtte szegényt ennyire kikezdte a pia. gyógyulgass ;)
2016. jún. 13. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!