Ti is tudtok homályosan látni?
Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik és most nem a részegségre és egyéb dolgok hatására gondolok, hanem arra, hogy ha akarom teljesen eltudom homályosítani a látásom bármikor. Ez nem betegség, a szememmel sincs semmi gond tökéletesen látok, meg nem is azért kérdezem, hanem kiváncsi vagyok, hogy ez miféle funkciója a szemnek mert nincs semmi értelme csak érdekes és foglalkoztat hogy ilyenkor mit csinálhat a szem.2016. jún. 12. 01:45
1/3 anonim válasza:
azt hiszem hogy ilyenkor pihen,nem kell fókuszálnia semmire,ellazulnak az izmok benne és nyugalmi állapotba kerül
(de lehet,hogy hatalmas hülyeség,csak mintha így emlékeznék bioszóráról)
2/3 anonim válasza:
A szemed fókusz távolságát állítod tudatosan (konkrétan a sugártestizmot mozgatod (félig) tudatosan) es mivel ez eltér attól amit éppen nézel ezért homályos a kép. Az emberi szem alapvetően távol látásra van "beállítva" szóval elég könnyű a fókuszt nyugalmi állapotba helyezni igy a közel levő dolgok homályosak lesznek.
3/3 A kérdező kommentje:
De ezt tudatosan tudom szabályozni mennyire legyen homályos akár annyira hogy fáj de azt azért nem próbáltam ki hogy azon túl is tudom-e erőltetni nehogy gond legyen. Egyébként a részegséghez lehet hasonlítani mikor elhomályosodik a látásod függeltenül attól hogy mire vagy mit nézel milyen távolságban
2016. jún. 12. 02:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!