Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen hatásai lehetnek a fűnek?

Milyen hatásai lehetnek a fűnek?

Figyelt kérdés

TUDOM, hogy számtalan ilyen kérdéssel lehet találkozni gyakorikérdések-en, aminek 90%-a meg is van válaszolva, DE(!) az utolsó ilyen kérdést, amit láttam, 2013-ban tették fel. Azóta gondolom nagyon sokat változott a helyzet, bár egyáltalán nem vagyok jártas a dologban, de azóta mégis csak 3 év telt el.

A hatásai gondolom nem nagyon változtak, de 3 év alatt bejött kb 100.000 féle új drog, amit nem is ismerünk...

Na szóval olyanokat olvasgattam itt-ott interneten, meg itt gyakorikérdések-en, hogy nem igazán lehet rászokni, illetve nincsenek nagyon durva hatásai, csak ellazul az ember, felerősödnek a gondolatok, elkezd szárnyalni a képzelet, sokkal okosabbnak hisszük magunkat, sokkal lassabban érzékeljük az idő múlását, nagyon éhesek leszünk, illetve dehidratáltság érzet is felléphet.

Egyetlen negatív hatását olvastam, mégpedig azt, hogy mivel ez mégis egyfajta cigi, ezért nyilvánvalóan károsítja a tüdőt.

Nagyon szeretném tudni, hogy ebből mi igaz, és mi nem? Illetve mivel lehetne még kiegészíteni a fentebb leírt hatásokat?

És egy utolsó kérdés:

Mitől illegálisabb ez, mint az alkohol?

Nyilván nem arra akarok kilyukadni, hogy akkor az alkohol is legyen illegális, hanem arra, hogy ha azt szabad, akkor lehessen ezt is, elvégre (olvasottak alapján) a fűtől nem leszünk másnaposak, nem vált ki agresszív reakciót, stb... Ez az alkoholról nem mondható el.

Szeretném azok véleményét/tapasztalatait kérni, akik már megtapasztalták, hogy milyen is a dolog. Miért jó? Miért nem jó? (Azon kívül, hogy pénzbe kerül... De mi nem?)

2016. jún. 12. 00:33
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
87%

Jesszus 37 százalékos! Annyira mélységesen szánalmas vagy. Egyszerűen nem tudom szó nélkül hagyni, amit csinálsz

Te beszélsz helyesírási hibákról, meg az értelmi szintekről

Nézd már végig azt a monológot amit itt levágtál. Tele van nyelvtani hibákkal, amíg olvastam fizikai fájdalmaim voltak. Primitív és magátólértetődő dolgokat nem tudsz helyesen leírni. Alapvető nyelvtani szerkezetekkel nem vagy tisztában.

Nézzél már tükörbe!

Tudod... Máséban a szálkát, sajátodban a gerendát

Meg egyébként, törődj a saját dolgoddal

Csak az az ember hiszi magáról, hogy sokat tud, aki igazából keveset tud!

2016. jún. 12. 02:07
 12/56 anonim ***** válasza:

XD

Jaaa. Szerintem az ilyen eseteknél szokták megkérdezni, hogy használ -e valamilyen tudatmódosítót?

Nem?

Hát pedig kéne

2016. jún. 12. 02:14
 13/56 anonim ***** válasza:
79%

13-as válaszoló

Csak azért nem normális, mert ő pozitív irányba élte meg ezt az egészet?

Nem kell rögtön azért leidegroncsozni, mert neki tetszett ez az egész. Lehet, hogy épp ez az idegroncs egy jó hírű gimnáziumba jár, máris többet elérve az életben, mint te:D

2016. jún. 12. 02:25
 14/56 anonim ***** válasza:
19%
Aki hallucinál, képzeleg és fals fájdalmai vannak az igenis idegroncs. (A többiről nem is beszélve.) Ha nem hiszed, nincs miről beszélnünk. A személyeskedést meg tartsd meg magadnak, úgy sem fogsz megtudni rólam semmit, hiába erőlködsz. Képzelődj csak te buta primitív rosszindulatú.
2016. jún. 12. 02:30
 15/56 anonim ***** válasza:
86%

Eleve a fűvel jár az, hogy hallucinál, nem tudom, hogy hogy vagy vele. Szóval az összes ember, aki tép, az mind idegroncs?:)

Engem egy cseppet sem érdekel a magánéleted, nyugalom.

Ráadásul én vagyok a rosszindulatú, mert megvédtem valakit, aki csak válaszolt a kérdező kérdésére?:D Ne nevettess már. TE jöttél ide és mondtad a válaszolóra, hogy nem normális.

Itt az ideje, hogy átgondolj egy-két dolgot:)

2016. jún. 12. 02:34
 16/56 anonim ***** válasza:
46%
A normális minőségű fű nem hallucinogén
2016. jún. 12. 02:56
 17/56 anonim ***** válasza:

Először is:

Elnézésedet kérem, kedves 37%-os válaszoló, hogy félreírtam és meg merészeltelek sérteni azzal, hogy az én válaszom a tiéd.

Igen. Be kell vallanom. Szánalmas drogos vagyok. Most is lövöm a vénámba a füvet és szívom a heroint. (Ironizáltam, ha esetleg ezzel is meg akarnál vádolni.)

Másodszor:

Kedves 77%-os válaszoló. Kigugliztam neked, a pszichedelikus / hallucinogén szerekhez sorolják: LSD, látnokzsálya, marihuana, meszkalin.

Lapozz itt a "néhány ismertebb pszichoaktív szerek" témához, azon belül a pszichedelikus / hallucinogén szerekhez:

[link]

2016. jún. 12. 03:13
 18/56 anonim ***** válasza:
0%

"TE jöttél ide és mondtad a válaszolóra, hogy nem normális. "

NEM a válaszolóra mondtam elsősorban, kár, hogy még mindig nem tudsz értelmezni (betudom a drogozásodnak és fejletlen értelmi szintednek), bár rá IS mondtam.

Igazából minden olyan emberre, aki KI AKARJA próbálni úgy, hogy elhiteti magával, hogy "á, ez csak egy fű nem számít" "ettől még nem leszek drogos", "azért, mert néha elszívok egyet-egyet attól még nem leszek függő" "1 száltól még semmi bajom nem lesz", és az olyanokra IS, akik MÁR drogoznak, de tagadják annak súlyos és maradandó egészségkárosító hatásait, és elbagatellizálják saját maguk, és mások előtt is...

2016. jún. 12. 03:13
 19/56 anonim ***** válasza:
79%

Hallod, ne idegesítsél már. Feketén-fehéren ott van, hogy az 5-ös válaszoló már kész idegroncs. Nem normális. Akkor nekem te ne próbáld bebeszélni, hogy nem neki céloztad.

"Betudom a fejletlen értelmi szintednek." Ez már sokkal lejjebb van, amikor már a saját válaszodat nem bírod értelmezni:D

Elhiszem, hogy te vagy az atyaúristen mindenhol, de tényleg, ha előítéletes vagy másokkal szemben, leírsz mindent egyből, át sem gondolod a következményeket, utána meg még letagadod, hogy leidegroncsoztál egy idegen embert... Na ez már egy szint.

Kérlek nyiss egy tanfolyamot és tanítsd az emberiségnek az értelmes logikádat.

Nem várom a válaszodat, ne fáradozz. További szép estét/hajnalt.

Szia.

2016. jún. 12. 03:23
 20/56 anonim ***** válasza:
84%

Zenészek?

Janis Joplin, Kurt Cobain, Jim Morrison, Jimi Hendrix

Maga Mozart

Írók?

Stephen King, Charles Baudelaire

Hunter S. Thompson -a gonzo újságírás atyja

Magyart is említsek?

Csáth Géza, a magyar 20-as évek korának egyik legmodernebb írója

Múzsáik? Heroin, kokain, hasis, LSD.

Ennek ellenére? Alkottak és ragyogtak.

És te mit értél az életben?

Ja, semmit. Még úgy sem, hogy te egy zseni vagy és minden tudás a birtokodban van.

A világ inkább lecserélne téged azért, hogy visszakaphassa egyikőjüket.

2016. jún. 12. 03:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!