Gjbhjj kérdése:
Mit tegyek ha allergiás vagyok a nap sugaraira?
Figyelt kérdés
2016. jún. 11. 16:14
1/6 A kérdező kommentje:
Segitsetek!!!!!pls
2016. jún. 11. 16:26
2/6 anonim válasza:
Attól függ mennyire. Az egyik barátnőm sokszor kicsattog ha sokat van a napon. Többet legyél árnyékban, és ha még nem mentél orvoshoz akkor menj el. Talán ad fel valami kenőcsöt, vagy mit tudom én. Elég sz*r helyzet.
3/6 anonim válasza:
Hordj simlis sapkát vagy kalapot, hogy védd az arcod és menj el dokihoz, fel tud rá írni krémet.
4/6 anonim válasza:
Szia! Milyen tüneteid vannak? Viszkető piros kiütések?Van olyan ismerősöm, aki évtizedekig napallergiás volt, nem tudott a napra menni, mert viszkető kiütései lettek.Ma már nyugodtan napozhat.
5/6 anonim válasza:
Nèzz utána a nap ès uv allergiának. A tej pl növeli az èrzèkenysèget.
6/6 A kérdező kommentje:
Ilyen piros genyes patanás szerű ki ütèseim vannak,voltunk tavaly az orvosnál kaptunk is krèmet csak az már ki fogyot ès el dobtuk a tasakják szóval nem tudjuk mi a neve a krèmnek most vettünk uv sugár elleni nap olajat most majd meg lásuk remèlem hogy nem leszek örök èletemben a napra allergiás ès nagyon szèpen köszönöm a hasznos komenteket :)
2016. jún. 12. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!