Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kinőtted az allergiás asztmát?

Kinőtted az allergiás asztmát?

Figyelt kérdés
Felnőtt korban visszatért vagy nem?
2016. jan. 17. 19:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Kb. 6 éves koromra kinőttem. Gyerekként sokat voltam emiatt kórházban.

Kb. 20 éves koromban mindenféle allergiát diagnosztizáltak, asztmát nem. Valami allergiaellenes szert szedtem vagy két hónapig, aztán meguntam. Inkább odafigyeltem, hogy kerüljem azt a halom allergiát okozó dolgot.

Kb. 34 évesen mennem kellett tüdőgyógyászhoz, mert köhögtem, fulladtam. Asztmát diagnosztizált. Gyógyszereket, pumpát írt fel. Semmit nem váltottam ki.

Elmentem haza, elgondolkodtam, változtattam a lelki dolgaimon, természetes módszerekkel kezdtem el foglalkozni és most 46 vagyok, allergiás tünetek nélkül, kivéve egy kis parlagfű érzékenységet (3+).

Régen naponta 20-50-et is tüsszögtem a parlagfűszezonban, kifolyt a szemem is, a szemem, a torkom, fülem belül úgy viszketett, hogy megőrültem.

Manapság az intenzívebb parlagfűszezonban napi 1-4 tüsszentés van és időnként még picit viszket a szemem. Évek óta már a parlagfűszezonban sem szedek allergiára gyógyszert. A gyógynövények, természetes szerek, lelki hozzáállás igen sokat változtatott, no meg az, hogy nem hittem a tüdőgyógyásznak, hogy súlyos asztmám lett újra. Nem hagytam magam belekerülni az eü. berkeibe. Ha neked van, akkor gyógyulást, mert erre van lehetőséged neked is.

2016. jan. 23. 21:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem mondanám azt kifejezetten, hogy kinőttem, de jobban vagyok, mint gyermekkoromban, amikor már egy kis nevetés is kiváltotta a rohamot, pedig folyamatosan szedtem a gyógyszereket. Most csak akkor szedem, ha gáz van, vagy sport előtt. Viszont a portól ugyanúgy gáz a helyzet, mint régen, viszont a macskaszőrallergiámat teljesen kinőttem azóta, hogy saját macskám van, furcsa, nem?
2016. nov. 3. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!