Menstruáció előtt normálisak ezek a tünetek?
A peteérés és a menstruáció előtt idő nem ugyanaz, mert általában peteérés félidőben van. Egyébként ez bármelyiknek lehet a tünete, mert nem vagyunk egyformák. Nekem mensi előtt egy nappal fáj a hasam, és ennyi.
19L
Ahogy mondta már az előző is.
Mindannyian mások vagyunk. Így teljesen normális. Attól is függhetnek a tünetek, hogy mióta van meg. Úgy értem, hogy 1-2 éve vagy 10-15 éve vagy már testileg érett?
Nekem pl minden havim más milyen. Van mikor alig és rövid (4napos) és semmim sem fáj, csak érzem, hogy hormonokban gazdagabb vagyok, de az sem vészes. Viszont van olyan is, hogy előtte 2 nappal fáj a hasam, görcsöl, érzékenyek a melleim és a menzesz nagyon bő vérzésű és hosszú (7napos), ilyenkor mindenen eltudom magam bőgni (komolyan, meglátok egy madarat és elkezdek sírni, hogy milyen szép) illetve irtóan féltékeny leszek (amúgy is kicsit az vagyok, de akkor rettentően) és borzasztóan hamar haragú, elég csak egy kérdést fel tenni nekem, akár olyat, hogy milyen volt a napod és már letudom harapni az illetőt, utána meg bőgve hülyézem magam és kérek bocsánatot.
1 szó, mint 100 igen, normálisak, ezek szerint a te szervezeted így reagál az elkövetkező napok érzelmi és testi változásaira. nyugi. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!