Szerintetek tényleg fel kéne szedni egy pár kilót, hogy megjöjjön a menzeszem? 14/l
Mikor jött meg először?
Gondolom nemrégen, ilyenkor normális, ha pár hónapot kimarad, éveknek kell eltellnie, hogy rendszeresre beálljon a menstruációd.
Szerintem mindenképpen egészséges volna felszedned egy pár kilót. Én felnőttként 164 cm-hez vagyok 55-56 kg, ami nekem az ideális testsúly, te magasabb is vagy és még növésben is vagy. Könnyen lehet, hogy emiatt nem jön meg normálisan a menzeszed, igen.
Tudom, hogy most az extrém vékony lányok a "trendik", de az az igazság, hogy ha túl sovány vagy, azzal a jövőben más egészségi problémát is okozhatsz magadnak, mert nem kapod meg a megfelelő tápanyagokat az optimális fejlődéshez. Szóval nagyon helyes, hogy szakemberhez fordulsz és elfogadod a szüleid támogatását is, mert egy pici szemléletváltásra van szükséged, hidd el, a normális, és nem deszkalapos alkattal is be fogsz jönni a fiúknak. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!