Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha egy pécsi adjunktus vagy...

Ha egy pécsi adjunktus vagy docens orvos felmegy Pestre dolgozni, ott ő rangban az ottani (SOTE-s) frissdiplomások alatt vagy felett van?

Figyelt kérdés

2016. jún. 10. 11:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak csúnyán nézett rá et PTE-s orvos és most be akarja bizonyítani, hogy amúgy se érnek semmit :) Pedig sajnos de. Nagyon is sokat ér, az összes vidéken végzett orvos. Poat annyit, mint a SOTE orvosai. És most inkább nem megyek bele a honosított, külföldön szerzett diplomákba :)
2016. jún. 10. 23:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
"Don't feed the monster" tipikus esete....... Aki ezeket a kerdeseket kiirja, elmebeteg. Vagy csunyan kibukott a POTE-rol, ez talan a jobbik eset.
2016. jún. 12. 06:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
SOTE-sok rangban alatta vannak, ha azt vesszük, hogy vidéki orvosi egyetemek nehezebbek, SOTE-t jóval könnyebb elvégezni.
2016. jún. 12. 07:08
 14/17 anonim válasza:
0%
Miért van az, hogy ha valaki megemlíti, hogy a SOTE jobb, azt egyből lepontozzák, de ha valaki az ellenkezőjét állítja (mint pl. az előttem válaszoló), az meg máris 100%? Ezzel NEM azt szeretném mondani, igenis a Sote a jobb, mert nem gondolom így, csak ilyenkor mindig olyan nagy az egyetértés.
2016. jún. 12. 21:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Gondolom mert mindenki tudja, hogy így van.

Nálam is itt Debrecenben több felsőbb éves ezt mondta nekem a kollégiumban.

2016. jún. 12. 22:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, kérdező, te aztán jó nagy észlény lehetsz! Remélem egyszer majd kinövöd.

Én ugyan nem orvos vagyok. Pécsi vagyok, de az ELTE-re jártam ott is végeztem. Ha tudni akarod az egyetem elvégzése óta is kénytelen vagyok Pestre járni, mert nem úgy van, ahogy te képzeled: csak azért mert pesti ELTE-s diplomám van, nem nyalják ki a popómat is és nem rohamoznak az állásajánlatokkal különböző pécsi cégek, hogy náluk dolgozzak. Sehol még csak esélyem sem volt hogy Pécsen alkalmaznának a pesti diplomámmal.

Elég érdekes elképzeléseid vannak. Nem kell túlmisztifikálni ezt a Pestet. Semmivel nem okosabbak és semmivel nem ér többet az ő diplomájuk, mint aki PTE-n végzett. Majd egyszer neked is benő a fejed lágya és te is rájössz erre.

2016. júl. 18. 22:52
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

A figyelt kulcsszavak miatt folyamatosan látom ezeket a provokatív kérdéseket a SOTE vs. vidéki orvosikkal kapcsolatban, és nem akarom elhinni, hogy ennyi válasz érkezik. Medikusnak lenni fárasztó, legalább nyáron lazuljatok ahelyett, hogy itt etetitek a trollokat!

Egy orvostanhallgató

2016. júl. 19. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!