Miért vagyok mindig fáradt? 17/l
Figyelt kérdés
Iskola időben 8-9 órát alszom,ahogy hazajövök szinte majd elalszom(szoktam is picit aludni).Nagy az alvásigényem(10-12 óra).Majdnem egy évig szedtem neo-ferro folgamma vas tablettát,mert vashiányos vérszegény voltam.Pár hete hagyhattam abba a szedését.Konkrétan semmi nem változott,igyis-ugyis fáradt vagyok.2016. jún. 9. 15:40
1/7 anonim válasza:
Kezdesz felnőni. A felnőttek energiaigénye mindig is nagyobb volt, mint a gyerekeké. Most vagy azon kezd el gondolkozni, hogy egyél többet, vagy nem ártana reggel egy csésze kávét meginni. Ez nem egy betegség. Szedjél több vitamint, igyál egy kis kávét.
2/7 anonim válasza:
A kávé nem old meg semmit, rövid ideig felpörget, aztán a reboundhatással vissza is ájulsz. A vitaminhiány, nyomelemhiány, stressz is lehet ok, a vérképedet pedig meg kell nézetni, ha nem érzel javulást. Annak idején kaptam vénásan is vaskészítményt, a vérképem világéletemben gyatra volt, szimpla tabletta (ráadásul amit szedtél, nem a legjobb készítmény) kevés volt.
3/7 A kérdező kommentje:
Idén elég gyakran nézték a vérképemet,mert műtöttek 4-szer,meg jövőhéten is fognak.Eltérés általában annyi szokott lenni,hogy mindig magas a limfocitám.
2016. jún. 9. 16:40
4/7 anonim válasza:
Ez esetben az alapbetegséged inkább az ok.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem valószínű.Az alap betegségem hyperdontia(számfeletti fogak:plusz fogsoraim vannak a szájpadlásomban,a világ 3%-át érinti),a jövőheti műtétem pedig részleges mandula eltávolítás lesz.
2016. jún. 9. 16:58
6/7 anonim válasza:
A folyamatosan emelkedett lymphocytaszám gyulladásra vagy vérképzőszervi problémára utal, ez okozhat fáradékonyságot.
7/7 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy az egyik bölcsességfog műtétem után 18 órával volt egy erős utóvérzésem,amivel 1 napig a gyermek intenzíven voltam,majd további 3 napot a gyermekosztályon.Elküldtek hematologiara,de nem találtak semmit.A háziorvosom mindenképpen vérzési rendellenessegre gondol,mert a menstruációs verzesemmel is van gond.Mivel hematologian nem talaltak semmit,ezert most a mandulát műtő dokim úgy veszi,hogy nincsen vérzékenysegi problémám.
2016. jún. 9. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!