A pszichiátria újabb hülyesége: Koro syndroma!? Nem nevetséges ez már?
Engem az akaszt ki a pszichiátriában (túl azon, hogy egy humbuk kreálmány), hogy mindent címkézni akarnak, mindent be akarnak szorítani valamilyen skatulyába, de sokszor nagyon banális módon is a kritériumrendszerükkel, és sajnos túl sokan esnek áldozatául sztem világszerte is, nálunk meg különösen.
És most olvasom a legújabb ökörséget: állítólag nagyon terjed a "Koro syndroma", ami komoly kezelést igényel, és ha nem tudnátok mi az, akkor, hogy lehessen röhögni, íme:
A fiúknak hidegben, hideg vízben összemegy a farkuk, ugye ez természetes jelenség, na de állítólag egyre növekszik azon betegek száma, akik attól félnek, hogy annyira összemegy, hogy el is tűnik nekik teljesen.
Most nem azért, de ezek normálisak? És természetesen pszichoterápia meg a frász tudja mi kell, hogy rendbe jöjjenek (gondolom, néhány ütős gyógyszer a gyógyszercégek miatt, mi másért ....).
Csak én ezt annyira felháborítónak tartom, hogy jóformán eleve az egész pszichiátria abból áll, hogy ami a gyógyszercégeknek nagy lóvé, az akkor betegség lesz és kész, kezelni kell, tömik szerencsétlenekbe a sokszor nagyon durva szereket, de hogy még egy ennyire idióta szindrómát is kitaláljanak, azért ez mát túl megy mindenen.
Mi a véleményetek?
tyűha mennyi szakember van itt ...
rendben, hát akkor olvasok, csak mert kértétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!