Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS! Vérea vizelet fájdalom...

SOS! Vérea vizelet fájdalom nélkül? Mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Pont ma egy hete együttlèt utàn vèreset pisiltem. Màsnap reggel ugyszintèn. Semmi különöset nem èrzek egyszer csak èszre vettem, hogy vèrcseppek vannak a vizeletembe. Nem csíp nem fàj semmim.

Màsnap kevesebb lett benne a vèr.

Megfigyeltem ha sokat iszom teljesen àtlàtszòt pisilek, de ha keveset visszatèr a sürü erõs szagù vizelet halovàny vèrcseppekkel fàjdalommentesen.

Màr èpp terveztem elmenni orvoshoz, de a hèt közepe fele elmùlt.

Tegnap szeretkezès utàn màr megint vèrcseppet làttam benne, nem sokat de làttam.

Lehet vèletlen egybeesès? A szeretkezès okozhat ilyet tartòsan?

Hètfõn rendel az orvosom, elmegyek megkèrdezem. De nagyon fèlek.

Valakinek volt màr hasonlò?

Nem fàj a vesèm, a pisilès sem, felfàzva sem vagyok.

Halvàny vèrcseppek kerülnek bele a vizeletembe ami elfoszlik ès szinte alig làtszik.

Nem hinnèm, hogy a hüvelybõl szàrmazik, mert amùgy nem folyik ki vér csak pisiléskor.

19 L

2016. jún. 4. 19:21
 1/3 A kérdező kommentje:
*Véres
2016. jún. 4. 19:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Ügyeletes orvos
2016. jún. 4. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Mindenképpen orvos!

És akkor már jobban jársz, ha egyből nőgyógyászhoz mész, mert ő is tud vizeletvizsgálatot kérni, ugyanakkor a nőgyógyászati részét is kivizsgálja!

2016. jún. 4. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!