Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a baja a manduláimnak?...

Mi a baja a manduláimnak? Lehet, hogy ki kell venni őket? Linkelek képet.

Figyelt kérdés

[link]

Szóval így néznek ki a manduláim. Most épp be van a torkom is gyulladva, de már nagyon régen küzdök vele, hogy ilyen fehér bigyók hullanak a manduláimból, most viszont az a sok fehér rajta nem tudom mi. Az is mind detritus lenne? A nagy fehér az igen, az biztos az, na de a többi fehér csík,meg kis folt?

2016. jún. 1. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Hú ez nagyon durva nagyon gyorsan mutasd még ezt orvosnak!
2016. jún. 3. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyok és nagyon csúnyák a manduláid.Tegyél fel ha tudsz jobb képet,mert nem lehet látni,hogy minden fehérség detritus vagy tüszők is vannak.Mennyi idős vagy?Mert jobb lenne ezeket a mandulákat kivetetni minél előbb.És azok a dudorok,hólyagok a hátsó garatfalon mindig ott vannak neked.Ez érdekelne,mert olyanok az én torkomon is vannak.Ezzel a torokkal mindenképp menj orvoshoz és egyből a gégészetre!
2016. jún. 4. 07:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Amint tudok, akkor megyek is az orvoshoz! Utolsó: Sajnos ez a legjobb kép , amit tudtam csinálni. :( Azok a hólyagok szerintem sokkal inkább apróbb nyirokcsomók, amik most meg vannak duzzadva.
2016. jún. 4. 11:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen,lehet,hogy nyirokcsomók,mert nekem mindig ott vannak a torkomon.De a maduláidat vetesd ki!
2016. jún. 4. 12:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Szenvedek velük már régóta, de azt mondják mindig,hogy ha kiveszik, azzal lehet, hogy nagyobb bajt okoznak... Mondjuk most háziorvost váltottam, remélem sikerül kiharcoljam, mert kb. kéthetente visszatér.
2016. jún. 4. 13:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát,lehet hogy így van,de ha ilyen rondák a mandulák mint a tied,jobb kivenni,csak több bajt okoznak.Hány éves vagy?Felnőtt korban már nehezebben veszik ki.Én is régóta szeretném kivetetni,de azt mondják nem indokolt,pedig gyakran begyullad a torkom,mindig piros,krónikus garatgyulladásom van.Az én torkom ilyen:

[link]

2016. jún. 4. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!