Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez, linkelek?

Mi lehet ez, linkelek?

Figyelt kérdés

na szóval: [link]

mi ez?!

2013. máj. 11. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Gombafertözéstöl a Lyme-kórig sok minden, a helyedben orvoshoz mennék vele.
2013. máj. 11. 15:31
 2/4 A kérdező kommentje:
hétfőn megyek bőrgyógyászatra köszi, a hely meghatározásával lehet vmire gyanakodni? a comb hajlatában van. a zöld ment.
2013. máj. 11. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos nem sokat segit, mert lehet gomba - az szereti a testhajlatokat, de a kullacsok is - és azok terjesztik a Lyme-kórt.

De általában a gomba az esélyesebb, pontosat viszont csak orvos tud mondani. Igy neten keresztül nem lehet megállapitani, mert más egy kép és más a valóságos látvány.

2013. máj. 11. 19:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Hétfőn voltam háziorvosomnál, onnan terveztem menni a bőrgyógyászhoz, de szerencsére nem kellett, az orvos mondta,hogy gomba, irt is egy VÉNYNÉLKÜL kapható Canesten különleges oldatot, kenegetem reggel+este, néha délben is, a foltok szépen halványodnak, már nem is viszket.

Ezt csak tájékoztatásként mondom, ha valaki hasonló cipőben jár.

2013. máj. 17. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!