Mi számít vérfertőzésnek?
Figyelt kérdés
Először is: nem igazán tudtam, hogy melyik kategóriába kéne tenni ezt a kérdést, remélem hogy nem tettem rossz helyre.
Másodszor: mi számít vérfertőzésnek? Szex a testvérrel, az biztos, de mi a helyzet az unokatestvérekkel, másod-unokatestvérekkel?
2016. máj. 28. 20:25
1/3 anonim válasza:
Szerintem ha vérrokoni kapcsolat van két személy között, az már vérfertőző kapcsolatnak számít.
2/3 anonim válasza:
Szerintem akikkel akár közeli akár távoli rokon vagy és szexeltek az vérfertőzésnek számít.
3/3 anonim válasza:
Magyarországon az unokatestvérek házasságát engedélyezi a törvény, így az hivatalosan nem vérfertőzés. A másodunokatestvérre ugyanez áll. Azaz vérfertőzés a szülővel, édestestvérrel, féltestvérrel való szex. Valószínűleg a nagyszülők és a nagybácsik is idetartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!