Hogyan lehetséges az, hogy a gombás fertőzés tünetei csak rajta jöttek ki?
Tegnapelőtt voltunk együtt a párommal,tegnap reggelre gombás fertőzés tünetei jöttek ki rajta,de csak rajta. Magamon semmi változást nem veszek észre. Se folyást,se fájást,se viszketést...
Hogyan lehetséges ez? Mi a teendő?
Köszönöm a válaszokat előre is!
25/N
Bár ritkább, hogy a nő tünetmentes marad, de a lehetőségek:
1. rajtad pár nappal később fog kijönni.
2. jobb az immunrendszered és megúsztad (de most egyelőre nem szexeljetek, míg ő teljesen tünetmentes nem lesz)
3. nem szextől kapta el, hanem pl. törülköző (esetleg valamilyen hajlamosító gyógyszert szedett, ehhez elég egy sima antibiotikum).
4. megcsalt
Én várnék pár napot a szexszel, mindenképpen, mert lehet rajtad is kijön csak napok kérdése, illetve neki is múljon el. Fürödjetek sós vízben (gombaölő). A pasid meg menjen el dokihoz, hogy mihamarabb kapjon krémet rá.
Köszi!
Elég érdekes ez így,hogy rajtam semmi tünet nem jött ki,remélem nem is fog már.
Gombaölő kenőcs van otthon,de majd felhívom a nőgyógyászt is,és megnézetem magam. Sajnos csak jövőhéten tudok menni leghamarabb,gondoltam addig tájékozódom egy kicsit.
Folyamatosan szedek vitaminokat,grapefruit cseppet,és zöld teát iszom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!