Mitől lehet anyukámnak ilyen fokú ízületi fájdalma?
Figyelt kérdés
47 éves. Régebben is időnként fájtak az ízületei, az utóbbi időben azonban folyamatosan és nagyon fájnak neki (lábízületei, nyakízületei, mindenhol). Mitől lehet ez? Esetleg attól, hogy van rajta 10 kg felesleg? (ez a 10 kg felesleg mondjuk már 15 éve rajta van, idáig nem volt vele probléma). Nem nagyon sportol semmit.2016. máj. 25. 19:55
1/3 anonim válasza:
Nekem volt egy gyulladt fogam ami alapból nem fájt viszont rá ment a kéz izületeimre.Potyogtak a könnyeim annyira fájt.Hosszú idő után magam jöttem rá,hogy a fogamról lehet a probléma.
Írattam rá antibiotikumot majd kihúzattam.Azóta nincs bajom.
2/3 A kérdező kommentje:
Nincs neki gyulladt foga, valami mástól lehet...
De azért köszönöm a válaszodat :)
2016. máj. 27. 19:50
3/3 anonim válasza:
Menjen el goc kutatasra, ha semmi akkor vervetel/rontgen.. hasonlo a helyzetem csak 17eves korom ota :) szukseges a kezeles!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!