Mit csináljak a Piercingemmel?
Figyelt kérdés
Augusztusban csinaltattam köldökömben..Nemtudom mi van vele,állandóan begyullad.Valamikor még farmert is nehéz hordanom.Mit csinaljak? Mert vissza mennék ahol szúrták,csak 800km re van.Szoval valakinek valami tanácsa hogy mit csinalhatnék vele?2016. máj. 25. 17:47
1/4 anonim válasza:
nekem a szúrástól kezdve jó darabig be volt gyulladva, több hónapig. tetran kenőccsel kenegettem, aztán egyszer csak elmúlt, most már 8 éve megvan.
2/4 anonim válasza:
kezeld sokat octenisepttel! De nem ártana egy 70% fölötti alkohollal történő 2 napos kezelés sem. Utána a továbbiakben octenisept.
Sok dolog miatt lehet a probléma. Ez látni kell. Lehet enyhe fémallergia, lehet, hogy sokszor csak beakad, lehet nehéz ékszer, ... és a többi.
3/4 anonim válasza:
én inkább a betadint ajánlanám. jobban oda kell figyelned rá, nekem pár hét alatt begyógyult. esetleg cseréld le titánra :)
remélem rendbe jön :)
4/4 A kérdező kommentje:
Okes,koszonom a valaszokat:)
2016. máj. 30. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!