Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez így jó lesz nyugtató...

Ez így jó lesz nyugtató teakeveréknek vagy sok?

Figyelt kérdés
vettem külön orbáncfű, citromfű és macskagyökér teát, arra gondoltam most egy ideig így kúraszerűen elkezdeném inni, lefekvés előtt egy csészével. a mennyiségekkel nem vagyok tisztában, és a tasakukon is csak tájékoztató jelleggel van írva, nem konkrétumok, ha úgy csinálom hogy mindháromból egy teáskanállal teszek a bögre vízhez az ideális vagy sok? ha be lehet így határolni
2016. máj. 24. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez így sok lesz.Meg igazából lehet,hogy vény nélkül kaphatóak,de ezek is gyógyszernek minősülnek.A citromfű kifejezetten drog,mivel a hatása az idegeket célozza meg.Nem szabad ész nélkül! Szerintem fél-fél mokkás kanál bőven elég mind háromból.A macskagyökér meg inkább altató(az a legerősebb).Legalább is én ezt tapasztaltam :)
2016. máj. 24. 16:41
 2/2 A kérdező kommentje:
na igen meg olvasom hogy az orbáncfű inkább antidepresszáns szóval inkább komlót kellett vna választanom dehát már így alakult. lehet maradok akkor a fél vagy max 1 mokkáskanálnál a teás helyett
2016. máj. 24. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!