Ez így jó lesz nyugtató teakeveréknek vagy sok?
Figyelt kérdés
vettem külön orbáncfű, citromfű és macskagyökér teát, arra gondoltam most egy ideig így kúraszerűen elkezdeném inni, lefekvés előtt egy csészével. a mennyiségekkel nem vagyok tisztában, és a tasakukon is csak tájékoztató jelleggel van írva, nem konkrétumok, ha úgy csinálom hogy mindháromból egy teáskanállal teszek a bögre vízhez az ideális vagy sok? ha be lehet így határolni2016. máj. 24. 15:10
1/2 anonim válasza:
Szerintem ez így sok lesz.Meg igazából lehet,hogy vény nélkül kaphatóak,de ezek is gyógyszernek minősülnek.A citromfű kifejezetten drog,mivel a hatása az idegeket célozza meg.Nem szabad ész nélkül! Szerintem fél-fél mokkás kanál bőven elég mind háromból.A macskagyökér meg inkább altató(az a legerősebb).Legalább is én ezt tapasztaltam :)
2/2 A kérdező kommentje:
na igen meg olvasom hogy az orbáncfű inkább antidepresszáns szóval inkább komlót kellett vna választanom dehát már így alakult. lehet maradok akkor a fél vagy max 1 mokkáskanálnál a teás helyett
2016. máj. 24. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!