Lehet hogy frontérzékeny vagyok? És ha igen mit lehet tenni ellene egyáltalán lehet? Sürgős!
Figyelt kérdés
Fáj a fejem és a szemem is. Utánna néztem igaz lehet sok mástól is de én arra tippelek hpgy frontérzékeny vagyok. Ha az vagyok mit lehet tenni ellene egyáltalán lehet?? Elég fiatal vagyok.2016. máj. 23. 16:46
1/3 anonim válasza:
pont ugyanilyennel küzdök én is, mióta ilyen változó,nem normális időjárás van. Valószínűleg front. Vagy vérnyomás. Bevettem egy algofexet,segitett jó pár napig. Mérj vérnyomást. Egyébként a szemtől is fájhat a fej. Hol fáj meg mikor?
2/3 A kérdező kommentje:
Én Rubofent szoktam bevenni. A vérnyomástól nem valószinű mert elég fiatal vagyok még xddd
Csak a fejem fáj és az a fura hogy csak az egyik szemem amikor benykodom. A szemöldökön alatt pontosan ott fáj. arcüreg gyulladás sem lehet.. Nem olyan gyakran de azért néha-néha szokott fájni.. De ha a front akkor mit lehet tenni ellene egyáltalán lehet?
2016. máj. 23. 19:04
3/3 anonim válasza:
A vérnyomásod attól még lehet rossz,hogy fiatal vagy, az is lehet hogy csak ingadozik,az meg abszolút független attól,hogy hány éves vagy,mert a frontok okozzák. Szemednél semmiképp ne nyomkodd. Front ellen nem sokat tudsz tenni, azért kéne megnézni a vérnyomást,hogy ha alacsony ami ebben a melegben valószínű,az ellen lehet tenni. Tűző napot kerüld,déli órákban ne legyél kint,hűvös helyen pihenj,szemed pihentesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!