Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan aludhatnék el hamar?

Lisa2000 kérdése:

Hogyan aludhatnék el hamar?

Figyelt kérdés

Hali! Régóta nem aludtam már jól, és most kéthetes szünetünk van, és arra gondoltam, hogy kihasználom az alkalmat, és megpróbálom magam "rendbehozni". Hiányzik, hogy nem tudok normálisan aludni. Múltkor (suli idő alatt) 04:00-órakor aludtam el, és kb. 3 órát aludtam, reggel nagyon fáradt voltam, de mikor mar aludhattam volna, tiszta energiabomba voltam. Egyre többet fordul ez elő, és mivel nemsokára gimnáziumba megyek, és jól akarok teljesíteni. Van vlm mód arra, hogy jobban aludjak?

(Bocsi a helyesírási hibákért)

2016. máj. 23. 00:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Én azt csináltam, hogy egyik nap nem feküdtem le aludni aztán így még hamarabb is keltem fel mint akartam utána :D Kb. délben kidőltem aztán éjfélkor keltem. És így szépen már csak mindig tovább kellett fennmaradnom. Nekem bevált. De természetesen (mivel egyetemista vagyok) tanulás miatt megint fent kellett maradnom hajnali 3-ig szóval most ugyan ott vagyok xd

De én nem tudtam sose korán lefeküdni, szóval azért csak így tudtam megoldani.

2016. máj. 23. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!