Kilyukasztattam a fülem, még tavaly, és most van a lyuknál egy bogocska. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Vagyis benne van a fülembe a lyuknál. Nem nagy, de érzem mikor megfogom, olyan mint egy nagyon kicsi golyócska. Nem gyulladt be, se semmi egyéb gond nincs, nem is fáj. De azért mégis, mivel tudnám eltüntetni. Bekenni bekentem, úgy is, hogy a lefertõtlenitett fülbevalóra is kentem a kenõcsbõl, de csak ott van.
Ha valakinek volt ehhez hasonló esete, vagy bárki aki tud, adjon valami használható választ.
Orvoshoz nem szeretnék ilyesmivel fordulni.
köszönöm.:)
2016. máj. 18. 16:26
1/4 anonim válasza:
Nekem is van ott egy kis bogocska, nem kell azzal semmit csinálni.
3/4 A kérdező kommentje:
Na jó, akkor megnyugodtam.
köszönöm.:)
2016. máj. 18. 16:33
4/4 anonim válasza:
Ez normális, csak egy kis sejtburjánzás a lyuk körül a roncsolódás miatt, semmilyen problémát nem okoz. Eltűnni nem fog, nekem tizenpár éve ilyen mind az öt lyuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!