Kilyukasztattam a fülem, és begyulladt, pedig 2 hónapja benne van. MIt tegyek?
Ha már kicserélted másikra az eredetileg belőtt fülbevalót, rakd vissza azt. Alaposan fertőtlenítsd a lyukat és a fülbevalót is és ne vedd ki, csak törölgesd át naponta fertőtlenítővel. Néhány nap - 1 hét alatt be fog gyógyulni.
Már több mint 30 éve van fülbevalóm, néha be-begyullad a lyuk (elég egy pici hámsérülés), mindig helyrejön néhány nap alatt. A lényeg: tisztaság és minél kevésbé irritáló fülbevaló (semmi himbilimbi, amíg meggyógyul). Ha teljesen kiveszed a füledből, akkor a sebbel együtt a lyuk is behegedhet! Ha teljes ép, gyulladásmentes a lyuk, akkor akár évekre is kiveheted a fülbevalódat, nem gyógyul be a lyuk.
Naa igen, annyi volt a bibi,, hoyg fennt a porcbe lőtték a lyukat, és ott gyulladt be, de az este anyut megkértem hogy tegye be..eléggé fájt, de kibírtam :)
Köszönöm a tanácsodat :) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!