Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miert pisilek minden ejszaka...

Miert pisilek minden ejszaka ilyen sokszor?

Figyelt kérdés

Mar vagy 1eve hogy minden este(DE CSAK ESTE) legalabb 7-8szor kimegyek pisilni.Emiatt reggelente nagyon faradt vagyok.A fura az,hogy amikor este pisilek,utana olyannyira szomjas vagyok mindig,mint aki nem ivott mar nagyon regota.Ilyenkor teljes kiszaradok es muszaj innom..

Amugy 2-2,5liter vizet megiszok napkozbe,es rendesen van vizeletem.Felfazva nem vagyok,mert ez a tunet csak is este jon elo

Szerintetek mitol lehet?Cukor beteg nem vagyok,vervetelen voltam semmi bajom.A vizeletemmel is minden rendbe

A menstruaciom viszont fel eve kesik..lehet kozre jatsszik.Stresszelni eleg sokat stresszelek sajnos.Mindig ideges vagyok

Szerintetek mi lehet a bajom?:/

#ejszakaipisiles
2016. máj. 15. 19:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Az elég durva, hogy fél éve nem jött meg. Nőgyógyásznál voltál?
2016. máj. 15. 19:55
 2/10 A kérdező kommentje:

De,csinaltak vervetelt semmibsjom

Elotte megvolt azelott 9honapott kesett de regen azert mert betegsegem volt .anorexias voltam

Mar meggyogyultsm,de a menzeszem csak 1szer volt meg azota,es most megint fel ev..msr elegem vsn

15eves vagyok amugy

2016. máj. 15. 20:02
 3/10 gömbicica ***** válasza:

anorexia tud ilyen dolgokat müvelni :( :(

hormonvizsgálat volt esetleg?

sulyod mennyire változott azóta? még mindig átlagon aluli, vagy már normál?

utólag visszagondolva, mi volt az, amiért a nem evést választottad? valóban tulsulyos voltál? a barátnők, iskolatársak sem kajáltak? .....

Édesanyád vajon miért nem szólt az ilyen hormonproblémákról? Egy ismerősöm lányának cudarul felborult minden nem is mertem kérdezni egyáltalán menstruál-e már?: de lelkileg is tök ki volt a kislány, orvostól orvosikg jártak rakás pénzért.

egyáltalán miért nem szeretted magad ugy ahogy voltál?

most szereted magad?

Pisilés témában nem eszel esetleg este vagy késő délután gyümölcsöt?

Nekem évekig volt olyan, hogy mikor uton voltunk vagy 5-6x meg kellett állni az ut mellett. az időtájt sik stressz voltam, vérnyomásom egekben:( :(

mára hál Istennek elmult. Akkor jön elő ha sok gyümit eszem pl. Este almát szoktam időnként, az fel szkott ébreszteni.

Egyéb ötletem: feküdj máshová. Menj át másik szobába, vagy told el az ágyadat onnan, ahol most van.

Vagy ha ez nem megoldható, akkor ideiglenesen aludj a földön szivacson, mindig máshol.

Aztán ha módodban áll, próbáld meg bemérettetni szüleiddel a lakást.

hirtelen ezek jutottak eszembe.

Nőként egybként elfogadod magad? mert a nőiesség ugymond visszautasitása is csinálhat galibát!!! _Tehát lelki téren próbálj gondolkodni a havid tekintetében.

Ha már egyszer megjött, akkor jó lenne, ha nem ilyen össze-vissza lenne!

EGyéb nemi jellegek megvannak?

bocsnat, hogy igy Neked estem a kérdésekkel, de ha semmi információ nincs, akkor választ sem tudunk adni.

2016. máj. 15. 20:11
 4/10 A kérdező kommentje:

159cm vagyok 47kg fel eve edzek heti 4szer.Legfokeppen nagy sulyokkal edzek :) imadom.Sokat erosodtem azota

Nem vagyok csont.

Vekony a derekam,nagy a combom es a vallam illetve a fenekem,a hasam szalkas tehat egeszseges vagyok

..de akkor mi a baj?

2016. máj. 15. 20:14
 5/10 A kérdező kommentje:

Amugy nem voltam tulsulyos.49kg voltam..Nem tetszettem msgamnak hogy lottyedt vagyok.senki sode mondta h dagadt vagy ilyesmi.

Este amugy nem eszek gyumolcsot,mivel komoly celjaim vsnnak az edzesselkapcsolatba.Van egy celom,ami nem engedi,hogy este gyumolcsot egyek.Edzes utan es reggelente eszek csak :)

Este turo

Megelegedve meg nem vagyok msgammal de kozel jarok acelomhoz.Igaz evek kerdese,de nem adom fel

Tudom,hogy elerem amit akarok :)

2016. máj. 15. 20:21
 6/10 gömbicica ***** válasza:

ha "löttyedtnek" érezted magad,némi rendszeres mozgást kellett volna beiktatni, nem evés helyett :(

Erre ugyan rájöttél, csak "későn"

Igaz a fő kérdésed teljesen más volt, bocsánat, hogy most inkább másra hegyeztem ki a válaszaimat.

Kérlek olvasd végig és értelmezd a lentieket. Esetleg megtalálod a választ is.

"A menstruáció elmaradása azt jelenti, hogy a nőnél a havi vérzés szünetel, vagy végleg megszűnik. A

még ter

mékeny korban levő nőknél fellépő menstruáció kimaradás a nőiség elutasításához, a női lét

hátrányaihoz vagy a szexuális partner szavaiból, cselekedeteiből származó bűntudathoz kapcsolódik,

esetleg egy bizonyos havi vérzés alkalmával megélt ér

zésekhez köth

ető. A nő félelmet, kellemetlenséget

vagy bűntudatot él meg. Azért, hogy ezt orvosolja, mentálisan átprogramozza magát és megszünteti a

menstruációját, visszautasítva az életet, elhatározva, hogy abbahagyja a nemzést. Talán azt utasítom

el,

hogy ugyanazt é

ljem meg, amit az anyám az apámmal való kapcsolatában, és tudat alatt

visszautasítom, hogy „szaporodást elősegítő eszközzé" váljak a jelen kapcsolatomban, mivel ez engem

arra a fájdalomra emlékeztet, amit a szerelmi kapcsolatában szomorú anyám láttán érezt

em. Elutasítom

ezt a tapasztalatot. A nőnek nagyon is érdeke, hogy a szívével is elfogadja a partnerét és bízzon be

nne,

főleg ha a férfi nagyon nyitott a szeretett nő felé."

[link]

ez a könyv számomra nagy igazságokat tartalmaz.

számtalan dologban bizonyitotta már igaz voltát!!

A tulzott megerőltető sportot azért én inkább nem ajánlanám. Az inkább férfias, mint nőies mozgásforma.

Vannak nőiességet hangsulyozó szép sportok, ami szépen formálja a testet!

De Te tudod. Te tested!!

2016. máj. 15. 20:43
 7/10 gömbicica ***** válasza:

Ami még lemaradt.

A vegyes táplálkozást preferáld!!

Valamint nagyon ügyelj a só fogyasztásodra is.

Ha tudsz, szerezz be tiszta sót! Én interneten rendelem.

EGyél tápláló magvakat, hidegen sajtolt olajokat, zöldséget, gyümölcsöt, ha meg tudjátok oldani, minden kaja lehetőség szerint háztáji legyen. csirkétől a zöldségig.

2016. máj. 15. 21:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha éppen fogysz, vagy nem eszel a sport mellett elég fehérjét, szénhidrátot, akkor ez okozhat ilyen tüneteket.
2016. máj. 15. 21:59
 9/10 A kérdező kommentje:

300gram csirket,250grsm turot,60gram zsbot,2tojasfeherjet,100grsm rizsat,150gram gyumolcsot,400-500gram zoldseget,es proteint iszok rs ezeket eszem

Szvsl eleget eszek neaggodj!;)

2016. máj. 16. 06:49
 10/10 gömbicica ***** válasza:

"Szvsl eleget eszek neaggodj!;)"

lehet nagyképüsködni :(

Nem a válaszoló elégedetlen magával, és érzi xarul magát, és van rakás problémája, hanem TE!!

egyél csirkét,rizsát,proteint......

legyél stresszes, ideges....

ha nincs mensturációd, amivel nem is tudom miért nem csinálsz semmit, igaz havi 3-4 nap problémád sem lesz, de családod se :(

Boritsd fel nyugodtan az egész emésztőrendszeredet, a hormonrendszeredet, és légy boldog kockahassal :( :(

Mindezt 15 évesen!!!!

Nem mondta még Neked senki, hogy ez az az időszak, mikor millió apró kis kémiai folyamat zajlik az emberi testben?

Ebbe belenyulni nagy bátorság :( :(

Nem tudom szüleid hogy állnak Hozzád, az életmódodhoz ?

Gondold át nagyon, hogy mit csinálsz magaddal, magadból!

2016. máj. 16. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!