Szerintetek baj ha valaki hét napbol négyen sziv? (marihuanat)
Figyelt kérdés
2016. máj. 11. 18:14
2/6 anonim válasza:
Nekem nem.
Más kérdés, hogy haveri szinten sem állnék szóba vele.
3/6 anonim válasza:
A heti 7 napból 4 már alkohol tekintetében is rossz és ugyanez a helyzet a mariskával is. Csökkentse inkább első körben heti egyre
4/6 anonim válasza:
Kitalálom, te vagy a lány, a barátod füvezik de azért csak összejöttél vele. Most persze próbálod megváltoztatni ami nem fog összejönni, viszont kefélteted magad majd úgy 1-2 évig míg el nem ül a szerelem felhője és nem szakítasz vele, hogy utána azt kiabáld a világba hogy minden pasi egy szemét.
5/6 Kenzo Tenma válasza:
Nekem aztán nem. Csak nehogy herbál legyen, mert akkor rábszol.
6/6 anonim válasza:
Nincs vele baj addig amíg ésszel csinálja. Ha nem hat ki a környezetére akkor minden okés. Rászokni úgysem lehet. Hosszútávon napi 3-4xszer szívtam.Idő után meguntam letettem.Volt egykét mellékhatása(Lassúbb reakció,időérzék elvesztése)de ez 2-3hónap után amíg nemszívtam elmúlt.De ahoz napiszinten kéne szívni minimum félévig. Heti 4alkalom annyit tesz hogy gyorsabban felejt az ember, lazább lesz a megszokotnál,esetleg nehezebb koncentráció. De a fű hatása alatt nagyobb kreatívitás,jobb kedv stb. De persze ésszel kel csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!