Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Székletürítés közben szotyizás?

Székletürítés közben szotyizás?

Figyelt kérdés
Székelésnél (szarásnál) "illik" szotyizni? (pirított napraforgót fogyasztani)-? vagy esetleg majd szezonban cseresznyézni?-vagy ez bunkóság? há mé,van aki cigizik, dolog közben.

2016. máj. 10. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha te társaságban szoktál szarni, akkor megértem a kérdést, hogy illik-e, de ha magadban szotyizol, akkor nem.
2016. máj. 10. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ahogy evés közben az asztalnál sem illik sz.rni, úgy a budin sz.rás közben sem "illik" enni.

Egyébként mindenki azt csinál amit akar, már ha van gusztusa sz.rszagban cseresznyézni. Nem is túl higiénikus. Pl. kitörlöd a s.gged, aztán felmarod a cseresznyét, vagy előbb elszaladsz kezet mosni és aztán visszamész a budira a cseresznyéért. Hát nemtom...

Nem igaz, hogy nem bírja ki valaki azt a pár percet, amíg kitolja a macit, aztán mehet újratölteni.

2016. máj. 10. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem írod így ki, hogy mit jelent a székelés még a végén sose jöttem volna rá -_-

Azt csinálsz amit akarsz wc-n, bár inkább ne hangoztatnád, mert az embereknek a bele kifordul az ilyentől.

Engem megtanítottak arra, hogy nem a wc-n eszünk és nem a konyhába sz.runk.

2016. máj. 10. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:

:D

Az okosteló meg a légfrissítő flakon már uncsi...

2016. máj. 11. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!