Székletürítés. Valaki érzett már hasonlót?
Figyelt kérdés
Mennyire normális jelenség, hogy minden székelés előtt érzem ahogy a sz@r végig halad a beleimen? Alul elkezd fájni, aztán jobb oldalt érzem ahogy megy felfelé, végül fent át balra és aztán ott végig le. Kicsit kellemetlen érzés, igaz, abból a szempontból jó, hogy már jóval előre tudom mindig hogy mikor jön majd. De akkor is nekem olyan fura, eddig bárkit kérdeztem senki nem érzett ilyet. Van még valaki aki hasonló helyzetben van, vagy csak én vagyok ilyen nyomi? :/2015. nov. 27. 01:09
1/4 anonim válasza:
Sokat kakilsz, gyors az anyagcseréd?
Én azért nem érzem, mert nekem nem halad ennyire gyorsan. Mint a húsvéti nyuszi, olyat szoktam kakilni, és azt is ritkán.
2/4 A kérdező kommentje:
Keveset és bogyósat. Nem halad gyorsan, nem azonnal jön is ki amikor elkezdem érezni, van hogy csak jóval később mint hogy éreztem.
2015. nov. 27. 01:25
3/4 anonim válasza:
Hát nem baj akkor, hogy érzed. Ez legyen a legnagyobb problémád az életben!
4/4 anonim válasza:
Nekem fura... Szerintem az a normális ha nem érzed.
A párom is mindig érzi és mondja is hogy kellemetlen meg mintha karcolna neha ha olyat eszik pl. Kukorica.
Ő egyébként colitis-es, emiatt is aggódok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!