Hétvégente 1 gramm jó minőségű marihuána bongból elfogyasztva, vagy inkább alkohol nagyobb mennyiségben a károsabb, hosszabb és rövidebb távon is érdekelne?
Sokan egy lapon említik a marihuanát (mint legismertebb illegális szer) és az alkoholt (mint legismertebb legális szer)!
Bizony nem szabad egy lapon említeni őket!
Az alkohol egy speed keménységű drog!!
Az alkohol agresszál! Egy sejtméreg.
Legkeményebb fizikai addikcióról beszélhetünk ,sőt csak heroinnal összevethető fizikai addikcióról beszélünk az alkohol esetében! Egyszerűen szenvedélybetégset okoz ,a kemény drogok körében is párját ritkítja!
A marihuanának megvannak a kártékony hatásai ,viszont sokkal elenyészőbbek mint az alkoholé!
Pszichikai függőséget tud okozni (mint általában bármely más dologgal ami jó)! Én mindig úgy szoktam tekinteni rá ,mint a kedvenc kajámra: Ha a nap minden órájában a hét minden napján ezt használnám akkor elveszítené varázsát!
Mindegyik drognak megvannak a káros hatásai (cigi,kávé,fű,alkohol,eki...)!
Én mindig is a fű mellett fogom lerakni a voksom! Lehet én vagyok a kislány ,de manapság már nem bírja a gyomrom az alkoholt! A fű-től nincs ez! (Nem hányok, van "menetsatibilitásom" , nincs másnaposság...)!
FÚ és csakis MÉRTÉKKEL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!