Első együttlét miatt késhet a menstruációm?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem a barátommal. 4 napja késik a menstruációm. Tesztet már csináltam és negatív lett. (ami már egy napi késés után is kiírja) lehetséges hogy az első együttlét miatt késik a menstruációm? Vagy félnem kéne? Előre is köszönöm a válaszokat :)2016. máj. 4. 17:27
1/9 anonim válasza:
hány éves vagy? mióta menstruálsz? rendszeres volt már?
2/9 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok. lassan 3 éve menstruálok. volt hogy 1-2 napot késett.
2016. máj. 4. 17:36
3/9 anonim válasza:
ha nem védekeztetek, akkor mielőbb menj nőgyógyászhoz
4/9 A kérdező kommentje:
Védekeztünk.
2016. máj. 4. 17:46
5/9 anonim válasza:
akkor várj még pár napot. ha a héten nem jön meg, hétfőn menj orvoshoz
6/9 A kérdező kommentje:
rendben. de olvastam olyanokat hogy késhet az első együttlét után, hormonok miatt. akkor ez hülyeség?
2016. máj. 4. 18:00
7/9 anonim válasza:
nem tudom sajnos, hülyeséget nem akarok írni, de lehet összefüggés. szerintem nem lesz semmi baj :)
8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2016. máj. 4. 18:07
9/9 sabine.molnar válasza:
Nekem az első után késett 2 hetet. A barátnőmnek is, és többektől hallottam már ezt. Szerintem ne görcsölj rajta. 2 hétnél viszont ne várj tovább, hanem fordulj orvoshoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!