Ki tud mondani valamit a HemorrhoSTOP nevű aranyér elleni kenőcsről? Tényleg olyan jó, ahogy hirdetik? Vagy itt is csak a reklámszöveg a nagy?
Sziasztok.
Engem is érdekel, végig is olvastam az oldalt, és találtam pár dolgot. Elkezdtem keresgélni a neten.
Következőket találtam a magyar nyelvű oldalon.
1.Pankucsi Mátra proktológus nincs Szombathelyen(én is itt lakom.)
2.Kopeczky Bálint proktológus-t nem találtam Szentendrén.
Az Angol nyelvű oldalon ami teljesen ugyanaz, csak angol nyelven, ott ezek az orvosok vannak, más névvel.
Kelly Parker Birmingham(aki elvileg Szombathelyi), és Christian Hunt Leeds (pedig Szentendrei lenne).
A cég címén Amerikában egy pláza található. A google maps- ban utána lehet keresni.
Az egyik kép pedig egy Amerikai aranyérrel foglalkozó oldalról való.
Valamint a cikk elején említett Azimov Konsztantin Valerjevics magasan képzett orvost, sem találni.
Én már ezek után nem hiszem, hogy megrendelem.
Itt találtam, egyből gyanús lett.
kamu hozzászólások vannak legalul, mert semmit nem fogad el, bármit akarok beirni nekik.
Gyerekek! Én idős fickó vagyok. Apám még anno a HEMORID kenőcsőt használta. Jelenleg 2016.ban is kapható! Nekem is bevált. A két HEMOR......kenőcs közötti ár kb. 10 szeres!
Afer próbáld ki.Minimum egy hétig használd,még akkor is ha már nincs fájdalom.
Üdv és javulást :-))
Tisztelt érdeklődők!
Ajánlom figyelmetekbe a "Kamu termékek listáját" a Google keresőbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!