Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vérvételen voltam és mikor...

Vérvételen voltam és mikor kapom a laboeredményeket?

Figyelt kérdés

Egyáltalán azt hol tudom átvenni vagy mikor kapom meg? semmit nem mondtak róla, nekem meg eszembe nem volt miután leszívtak 5 üveg vért :DD

köszi

2016. máj. 3. 10:29
 1/7 anonim ***** válasza:
A beutaló orvos kapja meg a leleteket. Esetleg ha kértek címet vagy email címet tőled kipostázzák, de kevés ilyen kórház van. Többnyire a beutaló orvos kapja.
2016. máj. 3. 10:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Elektronikusan küldik meg az orvosodnak, aki elküldött vérvételre.
2016. máj. 3. 10:36
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Nálunk másnap déltől lehet menni vissza a laborba az eredményekért. ha valami nincs kész másnapra, akkor azt külön mondják, hogy kb mikor érdemes érdeklődni.

háziorvos nem kapja meg az eredményt, csak kórházon belül látható az orvos számára a labor.

2016. máj. 3. 10:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem kaptál semmi kis papírt, amivel mehetnél érte, akkor küldik az orvosodnak.
2016. máj. 3. 10:58
 5/7 A kérdező kommentje:
nem kaptam semmi papírt:S
2016. máj. 3. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Én elég sokszor voltam vérvételen, de mindig mondták, hogy mikor kell menni.

Amikor csak 1-2 üveggel vesznek le, akkor már van, h aznap délután, max másnap lehet érte menni.

Amikor nekem 5 csővel vettek, 3 nap múlva lett csak meg az eredmény.

Az orvos is megkapja, de te is kikérheted.

2016. máj. 3. 13:49
 7/7 A kérdező kommentje:
hát igazából megyek még oda pénteken lesz röntgenem is szóval majd valakit megkérdezek ott vagynemtudom
2016. máj. 3. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!