Ha magas a vérnyomásom, ihatok energiaitalt?
Figyelt kérdés
Éjjel nem nagyon alszok,képtelen vagyok korán elaludni,reggel meg korán kell kelni.Így kénytelen vagyok vaalami pörgetőt használni,mert nagyon fáradt vagyok.Heti 3 energiaitalt szoktam inni,kondizás elött2016. ápr. 30. 18:11
2/7 anonim válasza:
Én is rosszul alszom és 12 órát dolgozom, de soha nem iszom energiaitalt.
Még a kávé is egészségesebb, mint azok a mesterséges vackok. Semmi értelmét nem látom, főleg kondizás előtt.
3/7 anonim válasza:
Kísérletek szerint pont azért nem alszanak jól az emberek, mert a nap folyamán ittak energiaitalt v. kávét, ezért kell a következő napon is inniuk.
4/7 anonim válasza:
Jót ír a 3-as. Én ittam kólát is, kávét is, energiaitalt is. Nagyon rossz alvó voltam. Sajnos a sok koffein nagyon megdobta a pulzusomat így orvosi javaslatra a nagy részét letettem (konkrétan azt mondta mérsékeljem a koffein fogyasztást). Egyébként éreztem már én, hogy minél többet iszok ilyen vackot annál rosszabb az alvás. Korán reggel marad egy kávéscsészényi kávé, ettől többet ittam régen, nincs energiaital és kóla, se csoki, se kakaó. Sokkal jobban alszom. Nem gondoltam volna régen, hogy bármilyen gyógyszer nélkül ilyen könnyen aludnék el este. Nem írtad mikor kondizol de nagyon sokáig tart a koffein hatása, mégha nem is érzed úgy, hogy hatna.
5/7 anonim válasza:
Ha magas a vérnyomásod, akkor ne igyál energiaitalt.
6/7 A kérdező kommentje:
Mikor még nem ittam energiaitalt,akkor sem tudtam aludni este.Volt,hogy kb.3-ig nem bírtam elaludni,reggel 5 kor meg kelni kellett mert mentem dolgozni.Egész nap hulla voltam.Semmit nem tudok így csinálni
2016. máj. 1. 11:37
7/7 anonim válasza:
inkább fokhagymát egyél egy hónap utánnleviszi a vérnyomásod egy picit , meg ne hagyd ki a kardiót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!