Létezik valami gyógymód a keloid hegekre ami működik és tényleg elhalványítja?
16 éves lány vagyok és van 3 keloid heg a vállamon és szörnyen zavar
itt 1kép h h néznek ki:
szörnyen csúnyák a színük pedig lilás rózsaszínes vmi és a kis hófehér bőrömtől nagyon el üt ráadásul pont úgy helyezkedik el h még látszik a vágás is nem csak a színe:S
már próbáltam kenőcsöt az orvos próbált adni injekciót de nem segített:(
az plasztikai sebész azt mondta h meg műteni meg nemérdemes mert 2szer ekkora lesz:(
vki nem tud vmi gyógymódot ami tényleg segíthet?
ezek nem friss hegek már 5 éves korom óta rajtam vannak (megműtöttek vmi csontkinövéssel mikor ovis voltam v mi és azóta így látszik:S)
nagyon szégyenlem és a doki a családom mind úgy tesz h áhh annyira nem csúnya meg ne szégyeljem nem én tehetek róla..de őszintén elég visszataszító még szerintem is pedig rajtam van nyáron is rejtegetem strandra nem is merek menni..már próbáltam le alapozózni de az sem segített attól csak nevetséges mert a vágás látszik és kiüt:(
segítsetek légydzi nagyon fontos lenne:(
Nekem volt egy kis heg a mellemen, bőrgyógyászhoz fordultam, aki belefecskendezett (több-kevesebb sikerrel, mert túl "kemény" volt a felülete) valami lötyit... Nem igazán segített, ha jól emlékszem, de hátha fejlődött az orvostudomány azóta...
Alternatívként ajánlottak orbáncfű olajat, hogy kenegessem. Lehet, h attól, bár nem biztos, de elhalványult, sokkal kevésbé észrevehető lett (ártani nem ártott).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!