Vérzészavar mit tegyek? Febr.25-től Márc.16-ig tartott a menstruációm most pedig Áprl.16-án újra megjött, és azóta is megvan (12 napja).
Én már háromszor jártam úgy, hogy nagyon hosszú menstruációm volt (egyszer két hónapos, egyszer három, legutóbb pedig több mint fél évig tartott). Az első alkalommal gyógyszerrel el tudták mulasztani, második alkalommal gyógyszer nem segített, műtétre volt szükség, harmadik alkalommal se gyógyszer, se műtét nem segített. Senki azt sem tudta megmondani, hogy mi okozta. Egyszer csak elmúlt, és azóta nincs bajom a menstruációmmal.
De mindenképpen menj orvoshoz. Így is megvizsgál, hogy beteg vagy. Lehet hormonzavar, ciszta, méhszájseb, mióma (nekem 24 évesen van két miómám, a nők 10%-ának 35 éves kor alatt is van, szóval ez sem csak az idősek betegsége). Január óta sok idő eltelt, sok minden változhatott. Ne húzd az időt. 2 kg fogyás nem számít, ez még bent van bőven a természetes súlyingadozásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!