Ha rendszeres a menstruációm az azt jelzi hogy egészséges és termékeny vagyok?
Figyelt kérdés
húsz éves lány vagyok.Még eddig sajnos nem látott nőgyógyász mivel tinédzser koromban nem vitt el sose anyukám a nőgyógyászati vizsgára.Igy sajnos elmaradt.De most már szeretnék túlesni az első vizsgán.Nem vagyok már szűz.A menstruációm mindig rendszeres amióta megjött.Sosem késik minden hónapba megvan.Anyukám szerint ez már egy jó jel hogy egészséges vagyok.De attól most már tudom akkor is túl kell lennem a vizsgán.Meg a rákszűrésen.Csak kissé izgulok milyen lesz az első vizsgám a nőgyógyásznál.2016. febr. 24. 15:18
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem kell egyáltalán izgulnod, mert nem panaszokkal, problémákkal mész a vizsgálatra, "csak" szűrés. ellenőrzés miatt.
Az természetes, hogy félsz az első nőgyógyászati vizsgálat előtt, szerintem minden nő így van ezzel, de nem olyan vészes, mint amennyire félelmetes az ismeretlen. Ne izgulj, csak keress egy kedves, megértő dokit. Azt meg te döntsd el, hogy az a doki férfi vagy nő legyen, ez tényleg mindenkinek egyéni, melyik nemet preferálja.
A termékenység kicsit összetettebb dolog, de a leírtak alapján biztos vagyok benne, hogy egészséges vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!