Most beteg vagyok Antibiotikumot kell szednem de mellete fogamzásgátlót is szedek és hát a kettő oldja egymást szoval mikor leszek ujra védett?
Figyelt kérdés
Fél éve szedem lassan tegnap szedtem be az utolsó levél első tablettáját és ma szedem a 2. At de az orvos ma irt ki antibiotikumot ami 3 tabletta szóval mikor leszek ujra védett ?2016. ápr. 26. 15:17
1/6 anonim válasza:
Attól is függ, hogy milyen fogamzásgátló és milyen antibiotikum, nem mindegyik csökkenti a hatását, meg kellene kérdezned a gyógyszerésztől, vagy a nőgyógyásztól, de legbiztosabb, ha a 3 nap + még 1 hétig gumival is védekeztek, vagy kimarad a szex.
2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nekem kis hormontartalmú a gyogyszerem és az antibiotikmuba 3 tabletta van osszesen ugyhogy gondolom eleg erős lehet.:/
2016. ápr. 26. 16:19
3/6 anonim válasza:
Amit én szedtem az úgy szólt, hogy 7 antibiotikummentes nap után véd újra.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát nekem sajnos nem ir róla semmi utána nézztem én a Taisa nevezetű gyógyszert szedem
2016. ápr. 26. 17:56
5/6 anonim válasza:
Kezeld úgy, mintha nem is szednéd. Mármint azt nézd meg, hogy mikor ad védettséget abban az esetben, ha ciklus közben kezded el szedni. Ha addig kiegészítő védekezést használtok, akkor nem lehet baj.
6/6 A kérdező kommentje:
Oksi köszönöm a válaszod !:)
2016. ápr. 26. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!