Hogy lehet leszoktatni valakit a piálásról?
Szerintem is, ha nem hajlik rá az illető, akkor nem fog menni!
Régen, amikor még engedélyezett volt az LSD gyógyászati alkalmazása akkor(USA-ban), azt csinálták, hogy egy nagyobb dózist adtak az alkoholistának, persze pszichiátriai felügyelet mellet. Ahogy elérte a szer hatása alatt a meghalás-újjászületés élményét, megvilágosodott előtte, hogy az, amit csinál az nem éri meg, csak magát és környezetét rombolja vele, ezután sokuk nem nyúlt többé a pohár után soha.
Ezt csak érdekességként írtam! Bármilyen kábítószer birtoklását, átadását, felhasználását a törvény szigorúan bünteti!!! Az LSD egyébként is okozhat skizofréniát az arra hajlamos személyekben!
A link végén van az alkoholizmusra vonatkozó rész.
Szia!
Nekem az egyik ismerősöm volt alkoholista. Egyszer el kellett mennie orvoshoz és az nagyon rá ijesztett azzal hogyha nem hagyja abba akkor meghal. Le is tette a poharat de ehhez nem mindenkinek van elég akarat ereje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!