Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha beleesik a rúzs a wc-be,...

Ha beleesik a rúzs a wc-be, az még utána használható? Vagy nagyon veszéjes? Mit kaphatok el tőle? (Közvécé)

Figyelt kérdés
Pláza vécé.nem tudom le volt-e húzva szerintem nem.Nade ez csak pláza, gondolom ide beteg emberek nem nagyon járnak, aki beteg inkább otthon van, így ugye nem olyan gáz? Sajnos nagyon tetszik ajándékba kaptam nem akarom kidobni a rúzst tehát kihalásztam, megszárítottam, látszatra rendben van.
2016. ápr. 22. 16:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%

Egyszer már volt egy ugyanilyen kérdés.

Semmiképp nem, mert a WC (az otthoni is) a fertőzések melegágya, a rúzst pedig a szádra kened.

2016. ápr. 22. 16:32
 12/19 anonim ***** válasza:
94%
hát én nem használnám utána...de hogy a fenébe esett bele, én ezt nem értem. a vécén sminkeltél, vagy mi?
2016. ápr. 22. 16:33
 13/19 A kérdező kommentje:
Siettem ,gyors leültem vécére és közben kirúzsoztam a szám és aztán letettem a kistükröt meg rúzst a wc mőgé a tartályára és onnan pottyant bele.Sajnos nem tudom előtem lévő lehúztae ne m volt idő nézelődni.Csak gyorsan kikaptam a vízből a kézszárítóval megszárítottam hogy szét ne roncsolódon arúzs aztán anyi.
2016. ápr. 22. 16:36
 14/19 A kérdező kommentje:
en nem vagyok finyás csak barátomat féltem ős is elkaphat bacit ha megcsokol?Mármint a ruzstol?
2016. ápr. 22. 16:38
 15/19 anonim ***** válasza:
94%
igen a barátod is elkaphatja! és akkor arra fog gondolni hogy mégis ki a f*sszal csaltad meg!
2016. ápr. 22. 16:48
 16/19 anonim ***** válasza:
92%
Na jó, ez kamu. Az elején még elhittem, de aztán túltoltad, te kis buta. Kár, jól indult, hihető volt.
2016. ápr. 22. 16:51
 17/19 anonim ***** válasza:
94%
Nem lesz bajod,nekem egyszer a péniszem szakadt le és esett a wc-be,kivettem és azóta is használom :)
2016. ápr. 22. 16:55
 18/19 anonim válasza:
93%

#utolsó

bearanyoztad a napomat, köszönöm!

Kérdezőnek: a túlzott helyesírási hiba, és a helyes vesszőhasználat együtt nem fér el egymás mellett.

Legközelebb jobban figyelj oda a trollkodásra, de egyébként elmés volt azt bevallom.

2016. máj. 3. 02:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Mit rúzsoztál a közvécé felett? Csak nem a ...
2016. jún. 11. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!