Érettségi miatti idegesség okán folyton eszek. Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Az még nem lenne gond hogy sokat eszem, inkább a a hogyan és amit érdekes... szóval minden délután hazajövök és bezabálok édességet meg minden mást is. Mai: 2 nagy vaníliás csiga, 3 db 30grammos csokis nápolyi, pár kanál rakott krumpli, 2 dl ivójoghurt, 5 kocka fehér csoki, 4 kocka étcsoki, 2 és fél magvas zsemle, egy sajtkrémes abonett... kb ennyi, nem biztos hogy minden eszembe jutott, olyan gyorsan történt... ezeket mind 3 óra altt mostanáig ettem és most hányingerem is van, meg igazából ennek kb felét még csak nem is szeretem csak éreztem hogy ennem kell... Mit tegyek? Nem akarok tönkremenni itt érettségi előtt, feszülő hassal és hányingerrel még tanulni sem tudok, főleg hogy még másnap is óriási a hasam és ott a bűntudat hogy mit tettem. :(2016. ápr. 20. 18:11
1/1 anonim válasza:
Egyél lassabban.
Ha pedig rád tör az éhség, inkább igyál teát.
Ha érzed,hogy jóllaktál, ne egyél többet.
Nagyon durván el lehet így hízni, ahogy most csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!