Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem tudok rendesen...

Miért nem tudok rendesen aludni? Hogyan alhatnék jobban?

Figyelt kérdés

egyszerűen nem fáradok el, mire le kéne feküdni. Hiába, akármit csinálok egész nap estére nem fáradok el. H meg álmos is vagyok néha, akkor is legalább2-3 órába telik mire elalszok. Ha valami felébreszt az éjszaka közepén általában nem nagyon tudok visszaaludni. Ha 3-kor fekszek le, ha 9-kor mindig 5-kor kelek fel, kialvatlanul(nem túl gyakran fekszek le későn). Egész nap tiszta álmos vagyok csak este nem, napközben sem tudok aludni. És ez így megy vagy 2 hónapja. Megőrülök. Félek hogy valami bajom van. Szerintetek?

13/L

2010. ápr. 6. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Olvass mindig lefekvés előtt kislámpa fénynél. Mielőtt lefekszel igyál egy pohár tejet, vagy egy citromfű+macskagyökérből készült gyógyteát. Ez megnyugtat.
2010. ápr. 6. 13:25
 2/5 anonim válasza:

Énis átestem egy ilyen időszakon.

Takarits ki a szobádba,és szellőztess,de nagyon alaposan!

most ez viccesen hangzik,de így van..én sem hittem el anno anyunak,de bevált.Ha szeretsz olvasni,akkoir elalvás előtt olvass egy keveset.Az jót tesz.Ne stresszelj elalvűs előtt!Olyankor csak szép dolgokra gondolj.Ha ezek után sem megy....fordulj a szüleidhez,majd a háziorvosodhoz.Remélem segitettem.

2010. ápr. 6. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is az olvasás szokott segíteni nah egy a rejtvények.Ha már érzem,hogy fáradok, lefekszem és mélyebb levegőt veszek,lassabban lélegzem,próbálok nem gondolni semmire.
2010. ápr. 6. 13:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2010. ápr. 9. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem minden este min. 3 szúnyog zavarja az alvásomat:S
2010. júl. 30. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!