Normális, hogy egy lány 23 évesen még mindig nő?
Mindig is magas voltam, és úgy vettem észre, hogy még mindig növésben vagyok. Lehet, hogy nem volt pontos a mérésem, de amikor tegnap megméretkeztem, 4 centivel voltam magasabb, mint 20 éves koromban. És ami legfurcsább, hogy úgy érzem, ezt a 4 centit az utóbbi egy évben szedtem össze, mert pl most már láthatóan magasabb vagyok egyik barátnőmnél, akivel közel egy magasságúak voltunk még a tavalyi közös fotókon.
Normális, hogy valaki még ennyi idősen is nő? Nem akarok még magasabb lenni, már így is bőven 180 felett vagyok. Olvastam hormonális betegségekről is, amiktől valaki abnormálisan magasra nő, de ott a tünetek között mást is felsoroltak, ami abszolút nem igaz rám. Ennek ellenére lehet mégis valami bajom van? Kit lehetne ezzel a problémával felkeresni?
világosítsatok már fel, melyik hormontól lehet idősen is nőni???
Ez az örök fiatalság lenne.
Szia! Hát a képek néha csalnak :)
Egyébként látogass el orvoshoz ha megnyugtat de nem hiszem hogy nőttél vagy ha igen akkor még nőnél.
+ hol mértek suliban? Mert ott a tanárok képesek fura méréseket csinálni. Lehet a talaj amin áltál alapból nem volt sima...
Akkor a lehetséges okok hogy már 20 évesen sem jól mértek lehet 181cm volt de a tartásod javult (1-2cm).
Vagy a mérésed úgy végezted hogy a ceruzával be jelölted a falon aztan úgy mérted ilyenkor egyesek magasabban húzzák a ceruzát kérj meg valakit, hogy segítsen.
Ami valószínű, hogy a tartásod javult a mérések pedig rosszak voltak.
Vitatott tény valakik szerint a sporttól megnyúlnak a végtagok ha sportolsz lehet ilyesmi is bár én ebben nem igazán hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!