5-6 50mg Cataflamtol lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Nem részletezném miért vettem be.18 eves lany vagyok, mielott bevettem hanytam, szoval majdnem ures gyomorra. Most picit furan erzem magam de lehet csak a lelki dolgaim miatt.2016. ápr. 12. 16:58
1/3 anonim válasza:
Meg halni nem fogsz. De a gyomrodat kimarja.. Még egy darab is, ha éhgyomorra szeded be.. Jó gyomorfekélyt, vérzés és egyéb dolgokat is okozhat.
2/3 anonim válasza:
Szerintem menj el a kórházba, hogy mossák ki a gyomrodat.. Ne kockáztass. Ezzel nagyon nagyot árthatsz magadnak... Amúgy sem véletlenül receptre kapható fájdalomcsillapító.. Ami alapból nagyon erős.. Illetve a fájdalomcsillapító csökkenti a pulzust is, tehát ennyi adaggal...
3/3 anonim válasza:
1 db cataflam hogyan marná ki az ember gyomrát éhgyomorra? Hiszen rá van írva a dobozra hogy evés előtt vagy éhgyomorra kell bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!