Mit tehetnék, hogy elmúljon?
Amióta serdülő korba léptem nagyon izzadok.. Most vagyok 20 éves. Testvérem 24 és neki is ugyanez a baja.
Az egy dolog, hogy az emberek a forró napon, vagy sportolás közben izzadnak, de én szinte mindig.
Nem hordhatok rövid ujjút mert nagyon hamar átlátszana az izzadságfolt ami elég ciki..
Nagyon fontos nekem a higiénia. Minden este lezuhanyzok és reggel is.. De mégis van mikor érzem az izzadtságszagot. Pedig használok dezodort, tiszta ruhát hordok amit először vettem fel.. mert én még csak nem is álmodhatok arról, hogy ugyanazt a ruhát kétszer is felveszem ha nem mosom ki. A szag miatt nagyon zavarba vagyok mert félek, hogy megérzik és azt hiszik igénytelen vagyok pedig pont, hogy az ellenkezője.Egyszerűen nem tudom mi lehet az oka. Nem vagyok túlsúlyos, nem táplálkozok egészségtelenül, mindig mosakodok, használok dezodort.. akkor mégis miért történik ez?
Arról inkább nem is írok mi van ha izgulok.. mert az már tényleg szörnyű. De mindig csak a hónaljam.
Ami fura, hogy én még télen is tudok izzadni a mínuszokban.... és ez már tényleg elég nagy szívás.
Mivel tudnám ezt elmulasztani? Bármilyen normális tanácsnak nagyon örülnék.
Az egészségtelen dezodorokat nemigazán szeretem.. :(
A botoxot a nővérem fogja kipróbálni..Ha nem találok más módszert akkor szerintem én is gyűjteni fogok rá.
hintőport már próbáltam.. az elején mintha kicsit jobb lett volna, de pár nap és elmúlt a "hatása" pedig ugyanúgy csináltam.. :(
De köszönöm a tanácsod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!