Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan kezelnétek egy erősen...

Hogyan kezelnétek egy erősen drogoz, -függő- személyt otthon, aki szintetikus szert használ, azt hiszem a marihuana szintetikus változatát, amely sokkal durvább, mint maga a fű?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 18:02
 1/4 anonim válasza:
Megfenyíteni rendőrséggel??? :/
2016. ápr. 19. 16:58
 2/4 A kérdező kommentje:
...hmmm...úgy értettem, miként gyógyítanátok?....látom, azonban ez kényes téma lehet, mert minden okos ember hallgat mélyen...hmmm...
2016. ápr. 24. 11:06
 3/4 anonim válasza:
Még a szintetikus marihuána hatására sem lehet valaki erősen drog függő. 6hónapon át napi 3-4-szer fogyasztottam szintetikusat és tisztát is(Mikor melyik volt kapható) A fűnél nem sokkal durvább. A tiszta marihuána ellázít,elvisz. A szintetikus viszont halucinogén. (Nem mindegyik) Ennyi a külömbség a kettő között. Fizikailag nemlehet rászokni. Max a feelingre. Ezt te viszont befolyásolni kétlem hogy tudnád. Engem és erős drog függőnek tartottak. Próbálkoztak ezzel-azzal az ellenkezőjét érték el. 6 hónap után meguntam, nemkelett, nemvolt rákedvem. Hát abba hagytam. 4-5 hónapig teljesen tiszta voltam. Most kezdtem nemrég újjra mert megjött a kedvem.De most is max 2hetente. Ha rendőrségel fenyegetőznél max eltaszítanád magadtól az illetőt. Szerintem próbáld meg érteni. És ügyelj rá ne nyúljon igazi drogokhoz. Ilyenkor az ember nagyon hajlamos rá(Én is ki akartam próbálni ezt azt. Csak lebeszéltek róla.De nem a drog elleni szövegel. Hanem reálisan érveltek.) Ha elkezdte egyszer úgyis abba fogja hagyni. Ami egyszer elkezdődik az egyszer véget is ér. Hosszú távu használat után úgysem lesznek nagyobb maradandó károsodásai.Először próbáld meg érteni.Aztán közös bele egyezésel beszéljétek meg reálisan. (Mert ha gyenge személyiség valószínüleg ez kihat a napi teendőire.Ekkor viszont csak mutasd meg neki hogy lehet ezt észel is használni.)(Legjobb lenne ha átálna tisztára.Legalább is olyanra amiben nagyobb a CBD tartalom és kevesebb a kémiai szar.)Helyesírásért bocsi,nemvagyok magyar.
2016. máj. 11. 19:47
 4/4 TOP1ANSWER ***** válasza:
Utolsó válaszolónak: A szintetikus kannabinoidok az egyik legkárosabb csoportja a drohoknak. Tényleg beszélgetni kell vele sokat és megpróbálni megérteni esetleg ösztönözni hogy normális marihuánát szívjon mert abból az ég világon nem származik baja..
2016. jún. 6. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!